CS2 ve hikayeli oyun için 24 inç vs 27 inç

Katılım
10 Kasım 2014
Mesajlar
5.166
Çözümler
18
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Intel Core i5 12400F (6C/12T) GPU: MSI GEFORCE RTX 2060 VENTUS GP OC 6GB GDDR6 192Bit RAM: GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV DDR4 3200MHz CL16 Motherboard: MSI H610M BOMBER DDR4 3200MHz(OC) SSD: Kioxia 500GB Exceria NVMe M.2 SSD (1700MB R / 1600MB W) PSU: THERMALTAKE TR2 S 650W 80 PLUS Case: MSI MAG FORGE M100R ARGB Monitor: MSI MAG 251RX 240HZ 1MS GtG 10-bit OS: Windows 11 Home SL
Cinsiyet
Erkek
Monitör
MSI MAG 251RX
Hahahahaha, yok hocam o kadar da değil. Var hocam mesafe fakat ekran büyüyecek kafayı çevirip sağa sola bakma biraz yorar mı acaba. Faceit oynuyorum, önemli bir konu benim için.

Şahsen sıkıntı olacağını pek sanmıyorum. 27", 24.5"e göre aşırı büyük değil. 32" olsaydı sıkıntı olurdu derdim belki ama yeterli mesafe var ise bir sıkıntı olmaz derim. Belki ilk zamanlarda alışma süreci nedeniyle az büyük gelebilir ama kısa zamanda alışırsınız bence.
 
Hahahahaha, yok hocam o kadar da değil. Var hocam mesafe fakat ekran büyüyecek kafayı çevirip sağa sola bakma biraz yorar mı acaba? FACEIT oynuyorum, önemli bir konu benim için.

Esporcular genelde 24 kullanıyor ama o kadar kasmayın bence hocam 24 küçük geliyor bana 27 çok güzel bir boy tam ideal.
 
Esporcular genelde 24 kullanıyor ama o kadar kasmayın bence hocam 24 küçük geliyor bana 27 çok güzel bir boy tam ideal.
Hocam o kadar da hard kasmıyorum ya. Eldeki monitörüm de güzel aslında ama 27 nasıl hissettirir onu bilemedim bir de OLED hiç denemedim fakat sabit görüntülerde yanma olasılığı fazla deniliyor ikilemdeyim.
 
Zowie DyAc gerçeği, bir de 24 inch OLED var mı bimiyorum hocam. Hiçbir turnuva hatta hiçbir Pro şu anda OLED kullanmıyor. Herkes TN panel kullanıyor.
Onlar gereksiz profesyonel olduklarından. Sponsorluk ve kullanıcının tercihleri de etkili faktörler. Fakat bi' OLED ile TN'i yan yana koy bakalım. TN, OLED'in yanında küfür gibi durur :D.

Ayrıca OLED'lerin yapısı gereği dengi LCD türevlerinden daha hızlı olması gerçeği de var.

1732319376976.jpeg

Sağdaki OLED, soldaki 1080p TN. (Fotoğraf benim değil)
 
Onlar gereksiz profesyonel olduklarından. Sponsorluk ve kullanıcının tercihleri de etkili faktörler. Fakat bi' OLED ile TN'i yan yana koy bakalım. TN, OLED'in yanında küfür gibi durur :D.

Ayrıca OLED'lerin yapısı gereği dengi LCD türevlerinden daha hızlı olması gerçeği de var.

Eki Görüntüle 2358128
Sağdaki OLED, soldaki 1080p TN. (fotoğraf benim değil)

Hocam renk için TN ile bir şeyi karşılaştırmanız zaten mantıksız. Rekabetçi oyunlarda rengi kimse önemsemiyor zaten. TN panelde kafamı 2 cm sağa yatırıyorum renkler yok oluyor :D TN i kimse renk paleti için almıyor ki.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı