ibrahim 62627 Femtopat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar ben CS2 de sunucu kursam ve sonra sunucum için web panel eklemek istiyorum. Bunun için ben PHP bilmeli miyim?
Arkadaşlar ben CS2 de sunucu kursam ve sonra sunucum için web panel eklemek istiyorum. Bunun için ben PHP bilmeli miyim?
tam1gamer1 Decapat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 412 Çözümler 19 14 Kasım 2023 #2 ibrahim 62627 dedi: Arkadaşlar ben CS2 de sunucu kursam ve sonra sunucum için web panel eklemek istiyorum. Bunun için ben PHP bilmeli miyim? Genişletmek için tıkla... PHP zorunlu değildir fakat back-end dillerinden en az birini bilmeniz gerekiyor bu PHP ise evet bilmeniz gerekiyor. Rcon komutları ile ve port dinleme ile sunucuyla panel arasında iletişim kurabilirsin. Artı 0 Eksi
ibrahim 62627 dedi: Arkadaşlar ben CS2 de sunucu kursam ve sonra sunucum için web panel eklemek istiyorum. Bunun için ben PHP bilmeli miyim? Genişletmek için tıkla... PHP zorunlu değildir fakat back-end dillerinden en az birini bilmeniz gerekiyor bu PHP ise evet bilmeniz gerekiyor. Rcon komutları ile ve port dinleme ile sunucuyla panel arasında iletişim kurabilirsin.