CS2 yeni satın alma menüsü nasıl?

Arkadaşlar valorant CS'den skinleri çalıp kendine uyarlıyor, CS iade sistemi getiriyor, saçma diyorsunuz. Ayrıca grafikleri beğenmeyen kişilerde askerliğe Bind'a gidip vandal ile çatışsın.

Eki Görüntüle 1810674

Artık yeni satın alma menüsünde satın aldığımız bir eşyayı iade edebileceğiz.

Bence çok kötü olmuş, açık açık Valorant'tan çalmışlar. Ben CS:GO gibi bir oyundan böyle bir özentilik beklemezdim, iade etme olayınıda sevmedim. Sizin görüşleriniz neler? Sizin hoşunuza gitti mi?
bu özellik ilk olarak cs 1.6 ya geldi,araştırin.

Ben bu insanları anlayamıyorum gerçekten illa bir oyunu, bir oyuna benzetecekler. Kardeşim adamlar getirmiş işte iyi veya kötü sana göre degişebilir fakat ne bu benzetme çabası? Sadece bizde var bu arada bu olay. Bence güzel olmuş hepsini bir anda alabileceğiz diğer turlu surekli "b" tusuna basıp basıp alıyorduk.

Eki Görüntüle 1810674

Bence çok kötü olmuş, açık açık Valorant'tan çalmışlar. Ben CS:GO gibi bir oyundan böyle bir özentilik beklemezdim, iade etme olayınıda sevmedim. Sizin görüşleriniz neler? Sizin hoşunuza gitti mi?
Ben beğendim. Valorant zaten CS:GO'dan fikri çalarak çıkan bir oyun değil miydi? Ne olmuş onlardan aldıysa. Bu şekilde benzer updateler yapmak sorun olsaydı adamlar baştan mahkemelik olurlardı. O yüzden kimse birşeyi çalmıyor. İade olayı çok güzel olmuş bazen eco yapılacağı ya da fazladan silah almalar takım ekonomosini kötü etkiliyor. Ve sürekli zırh almak için ayrı bir yere silah almak için ayrı bir yere girmeme gerek kalmadı direk ana ekrandan hemen seçebileceğiz daha pratik yapılmış.

Bu fikri sırf ilk önce Valorant kullandı diye CS entegre edip ayıp işlemiş olmadı. Adamlar kendilerine rakip  sayılabilecek tek oyuna bakıp insanların en sevdiği özelliği kendi oyunlarına entegre edip gelişme sağlamış. Açıkçası yıllardır istediğim ve beklediğim bir özellikti.

Eki Görüntüle 1810674

Topluluk takibi yapın biraz. İnsanlar ısrarla bu özellikleri istediği için adamlar getiriyor. Valo yapmış hadi biz de yapalım deyip özellik mi eklenir oyuna?

Yeni konular

Geri
Yukarı