CS2'de arkadaş hile açtığı için hesap VAC ban yedi

Wastekeenly

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, arkadaşım benim haberim olmadan hile açmış. Aynı partide girdiğimiz için ban yedim, VAC Live'a takılmış. O 20 saat yedi, ben 181 gün yedim. Hileyi o açtı ve ben ondan fazla yedim. Daha önce ban yeme gibi bir durumum da olmadı hiç. Steam desteğe yazsam durumu çözerler mi ya da neden böyle bir şey var? Keşke ben hile açsaydım da 20 saat ban yeseydim.

internet kafede oyun oynarken bende durup dururken VAC yemiştim. O gün biri hile açmış ve ban yemiş. Aynı IP'den ne kadar CS2 giren internet kafe müvadimi var ise hepsi bende dahil VAC yemiştim. Steam desteğe yazı yazmıştım 3 ay sonra açılmıştı.

Hileci 20 saat VAC live banı yediğinde onunla aynı lobiden girenler de ilk seferde 20 saat ban yiyor diye biliyorum. Sık sık hilecilerle aynı lobiden mi maç girdin? İlk etapta 181 gün verilmesi absürt geldi bana. 181 gün VAC live banı en son seviye çünkü.

Hileci 20 saat VAC live banı yediğinde onunla aynı lobiden girenler de ilk seferde 20 saat ban yiyor diye biliyorum. Sık sık hilecilerle aynı lobiden mi maç girdin? İlk etapta 181 gün verilmesi absürt geldi bana. 181 gün VAC live banı en son seviye çünkü.

Hocam hile olduğunu bilmiyorum yani dediğim gibi takım arama kısmından bulmuştuk ve bayağı oynadık hile olduğunu anlamadım legit yapıyormuş herhalde ama hiç ban yemedim öncesinde hilede kullanmadım 181 gün aşırı saçma geldi bana desteğe yazdım bakalım dönerlerse görürüz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı