CS2'de bilet alınıp satılması mantıklı mı?

Deveci Armudu

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba herkese iyi sosyaller. Birkaç haftya CS2 de 2025 austin major turnuvası olacak. Benim sorum şu. Şimdi bu turnuvanın izleyici biletini almak için 9.99$ ödemem gerekiyor. Bu tutar önecki yılların biletlerinde de aynı fiyattaydı. Örnek verecek olursam: Şanghay 2024 izleyici bileti şu anda 11.5$, 2023 Paris izleyici bileti 13$, Kopenhag 2024 izleyici bileti 30$. Bazı biletlerin fiyatı daha da fazla. Yani bu biletlerin fiyatı turnuva bittikten sonra, biletlerin satışı oyun içinden kalkınca yükselmiş. Yanlışım varsa düzeltin. Ben bu yeni olacak turnuvadan 3-5 tane bilet alsam, turnuva bittikten sonra da fiyatları yükselince satsam olur mu? Kâr eder miyim? Zarara herhangi bir şekilde uğrar mıyım? Eğer bunu önceden yapan varsa, mantıklı olup olabileceğini bilen varsa veya herhangi bir şekilde fikri olan varsa söyleyebilir mi? Benim kafama bayağı mantıklı geldi. Ama yapmadan önce danışmak istedim.

Şangay 2024 bileti 11 dolar şuan, 3-5 dolar kazanmak için bir iki yıl bekleyecekseniz kar edersiniz. :) Şu an için mantıksız görünüyor, kaldı ki daha skinler belli değil, kutudan ne çıkacağını bilmiyoruz. Fasa fiso skinler çıkarsa kar edemezsiniz, yani edersiniz ama 1 yıl sonra 3-5 dolar sizi mutlu eder mi bilemem.

Merhaba. Kopenhag 2024 bir istisna, Austin 2025 için aynısı olacak mı bilemeyiz. Bildiğim kadarıyla Kopenhag Major bileti diğerlerinin aksine sticker indirimi geldiği dönemde oyun içi mağazada kalmadı ve kaldırıldı. Bu nedenle daha az stok yapılmış oldu. İlla ki artacaktır ama diğerlerine göre daha uzun vadeli olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı