CS2'de çıkartılan Skeleton Knife satmak için site önerisi

oranleaked

Femtopat
Daha fazla  
Herkese selam. Geçen günlerde Skeleton Knife - Crimson Web ''Görevde Kullanılmış'' çıkarttım. Nerede satacağımı tam olarak bilemedim. En az kesinti ve güvenilir ödeme alabileceğim ve nispeten piyasa fiyatında satabileceğim siteler hangileridir ve bu sitelerden itemi satma ve parayı çekme işlemleri nasıl işliyor, süreç nedir?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-05-01 at 12.45.09.jpeg
    107,2 KB · Görüntüleme: 30
  • WhatsApp Image 2025-04-30 at 23.32.21.jpeg
    203,8 KB · Görüntüleme: 36

ByNoGame iyidir ama satış sürecini bende bilmiyorum.

Ama dikkat etmelisin sonuçta bıçak satacaksın sırf sürecin hızlı geçmesi için güvenilir bilinen bir siteye en son bakmak hata olur.

Ama dikkat etmelisin sonuçta bıçak satacaksın sırf sürecin hızlı geçmesi için güvenilir bilinen bir siteye en son bakmak hata olur.
Haklısınız elbette. CS Float ve Skinland'i önerdiler bana daha çok, ByNoGame'i kesintiler nedeni ile çok önermediler.

Haklısınız elbette. CS float ve Skinland'i önerdiler bana daha çok, ByNoGame'i kesintiler nedeni ile çok önermediler.

Bana da hiç bıçak çıkmadığı için bu tür sitelerle pek haşır neşir değilim ama CS floata da bir bakın derim. Bıçağım olsa bu iki siteyi düşünürdüm bende CS float ve ByNoGame.

Güvenilir. En güveniliri sorarsanız tabi ki ByNoGame.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…