Herkese selam. Geçen günlerde Skeleton Knife - Crimson Web ''Görevde Kullanılmış'' çıkarttım. Nerede satacağımı tam olarak bilemedim. En az kesinti ve güvenilir ödeme alabileceğim ve nispeten piyasa fiyatında satabileceğim siteler hangileridir ve bu sitelerden itemi satma ve parayı çekme işlemleri nasıl işliyor, süreç nedir?
Herkese selam. Geçen günlerde skeleton knife - Crimson web "görevde kullanılmış" çıkarttım. Nerede satacağımı tam olarak bilemedim. En az kesinti ve güvenilir ödeme alabileceğim ve nispeten piyasa fiyatında satabileceğim siteler hangileridir ve bu sitelerden itemi satma ve parayı çekme işlemleri nasıl işliyor, süreç nedir?
Çok fazla kesinti yaptığı için ve büyük ihtimal oradan uzun süre satılmayacak gibi duruyor son satışlara baktığımda o yüzden ByNoGame'e en son koyarım diye düşündüm.
Çok fazla kesinti yaptığı için ve büyük ihtimal oradan uzun süre satılmayacak gibi duruyor son satışlara baktığımda o yüzden ByNoGame'e en son koyarım diye düşündüm.
Hocam bu siteden daha önce satış yaptınız mı? Güvenilir mi?
Bana da hiç bıçak çıkmadığı için bu tür sitelerle pek haşır neşir değilim ama CS floata da bir bakın derim. Bıçağım olsa bu iki siteyi düşünürdüm bende CS float ve ByNoGame.
Hocam bu siteden daha önce satış yaptınız mı? Güvenilir mi?