CS2'de çok iyi oynamamın nedeni nedir?

Makaleler
1
Daha fazla  
CS2'de henüz yeniyim. Arayüzünü henüz çözemesem de oyun içinde hiç zorlanmıyorum.
Bu oyunda elo ya da rank sistemi var mı? Varsa düşük Elo'da oynadığım için mi çok zorlanmıyorum?

CS2'de iyi olup Valorant'ta batırıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
CS2'de henüz yeniyim. Arayüzünü henüz çözemesem de oyun içinde hiç zorlanmıyorum.
Bu oyunda elo ya da rank sistemi var mı? Varsa düşük Elo'da oynadığım için mi çok zorlanmıyorum?

CS2'de iyi olup Valorant'ta batırıyorum.
Tanrı da sana bunu bahşetmiş. Oyna gitsin hocam, pek sorgulamaya gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rank yükseldikçe sağlam oyuncular gelir. PUBG mantığı gibi düşün as ustası ligine kadar bot gibi oyuncular gelir ama as otoritesi ve Fatih ligi zor oyuncular gelir kendini iyi oyuncu sanarsın ama lig yükseldikçe anlarsın zaten.

Rekabetçi'de yaklaşık 300 saatinizi harcadıktan sonra Premier'e geçiş yapın. Premier'de 20k derecelerini gördükten sonra ise FACEIT'e geçiş yapın.

Ne kadar çok oynarsanız eliniz o kadar çok alışır.

Konu sahibi iyi oynuyorum diyorsa iyi oynuyordur yani bizi kandıracak hali yok çünkü yalan söyleyip eline bir şey geçmeyecek. Yeni başladı diye karşısına kötü oyuncular da gelemez(seçkin varsa) çünkü CS:GO'daki çoğu global şu an CS 2'de gümüşten çıkamıyor(yanlış bilmiyorsam) yani konu sahibi şu an muhtemelen yüksek ranklara karşı oynuyor.

Ben de üst düzey oyuncuyum ama tek başıma rastgele maçlara girdiğim için rank yükselmem kolay olmuyor hatta bir yükselip bir düşüyorum. Bir maçta üst düzey takıma düşerken, diğer maçta botlar geliyor takıma yani tamamen şans gelen takımlar.

Eğer ranka çok önem veriyorsanız hilesiz oynadığına emin olduğunuz kişilerle ortak girin. Benim gibi rastgele girerseniz nasıl botlar geldiğini görürsünüz takıma. Şansınıza iyi de gelebilir elbette işte şans.

Çoğu oyunda böyle durumları analiz edecek lig sistemi oluyor ve bu şekilde bir durum varsa seni kısa zamanda bulunman gereken eloya sokuyor bir şekilde. Valorant oynuyorum son 1-2 haftadır Total'de 7-8 maç oynamışımdır, Gold 2 oldum. Çift çift lig atlatıyor 45 45 puan veriyor, zaten ligimi biliyorum o liglere gelmeye başladıkça da o nasıl vuruş lan? Yazmaya başlıyorum. Biraz daha vakit ver rank sistemin oturduğunda nerede olduğunu görürsün.

Ve evet bazı insanlar FPS oyunlarda çok başarılı olabiliyor, yetenek zamanla gelişen bir şeydir ne kadar yatkınlığın da olsa her gün 2 saat aim çalışan 2 yıllık bir oyuncu muhtemelen seni "bir sigara kahve yapayım da kendime geleyim" moduna sokabilir o yüzden zamanında benim çok sevdiğim komtanım "glaxycsgo" abimizin idman videolarına ve CS:GO profesyonellerinin aim idmanlarına bakabilir bu alanda kendini geliştirip belki bu hobini profesyonelliğe geçirip para kazanabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı