CS2'de G-Sync nasıl açılır?

PaX88

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar CS 2 de ayarlara NVIDIA G-Sync diye bir şey gelmiş monitörümde G-Sync destekliyor. Bunu nasıl açabilirim?

Dosya Ekleri

• 874.PNG
    874.PNG
    160,9 KB · Görüntüleme: 62
Ekran kartın NVIDIA olması lazım değilse açılmıyor diye biliyorum.

NVIDIA hocam.

Hocam sağ tık NVIDIA Denetim Masası oradan 3dayarların yonetılesı oedan da g synıcı gorup acabılırısn.

Tabii monıtorun de desteklemesı gerekiyor.

Hocam 3D ayarlarının yönetilmesi oradan da monitör teknoloji G-Sync olarak ayarlı ama yine de oyunda olmuyor.

FPS oyunlarında G-Sync açılmaz. Bu teknoloji, ekran kartından gelen görüntüyü işleyip daha pürüzsüz olarak göstermeye yarar. Bu süre içerisinde zaman kaybı olur ve her şeyi geç görürsün. Pingin çıkmış gibi olacaktır. O ayarı asla aktif etme. Hikayeli oyunlarda aktif edebilirsin.

FPS oyunlarında G-Sync açılmaz. Bu teknoloji, ekran kartından gelen görüntüyü işleyip daha pürüzsüz olarak göstermeye yarar. Bu süre içerisinde zaman kaybı olur ve her şeyi geç görürsün. Pingin çıkmış gibi olacaktır. O ayarı asla aktif etme. Hikayeli oyunlarda aktif edebilirsin.

İlk defa sizden duydum hocam bunu.

FPS oyunlarında G-Sync açılmaz. Ekran tepkile süresi 1 ms ise 20 Ms'lere çıkar. G-Sync açmayın.

Hocam bu bilgiye nereden edindiniz G-Sync'i açınca tepki süresi düşer hatta NVIDIA Reflex'i de açık + güçlendirilmiş yapınca da tepki süresi düşer o zaman NVIDIA reflexide açmayalım.

Kardeşim bu konu defalarca kez tartışıldı. Test edildi. Sen gecikmeyi düşürür bilgisini nereden edindin ben onu merak ediyorum. Bu teknoloji ekran kartından gelen FPS ile monitörün HZ'ini aynı yapar ve görüntüye aktararak daha temiz görüntü oluşur. Bu işlem zaman alacağı için lag meydana getirir. Rekabetçi oyunlarında görüntü kalitesi değil ekran hızı önemli olduğu için asla açılmaması gerekir.

Yeni konular

Geri
Yukarı