CS2'de grafik ayarları düşürülmesine rağmen FPS artmaması

Dust 2 rekabetçi için konuşuyorum. Fotoğrafları yükleyemiyorum şu anda. Gördüğüm en düşük FPS 330 en yüksek 520. ortalama 400 civarlarında takılıyor.

İnanmak istiyorum ama olmuyor.🙃 5700X-3080 ikilimde ortalama 300-350 FPS alıyorum, yer yer 400 üstü gördüğüm oluyor. 2K yüksek ayarlarda oynuyorum ama ekran kartı tam yüke girmiyor cogunlukla bu da demek oluyor ki işlemci sinirindayim. İşlemci +200 MHz yüksek performansa ayarlı PBO da. 5800X ile aynı hatta cogunlukla daha yüksek skorlar aldığım bir noktada. Şimdi internettede örneği yokken benim de aldığım sonuçlar böyleyken nasıl inanacağım sana.

İnanmak istiyorum ama olmuyor.🙃 5700X-3080 ikilimde ortalama 300-350 FPS alıyorum, yer yer 400 üstü gördüğüm oluyor. 2K yüksek ayarlarda oynuyorum ama ekran kartı tam yüke girmiyor cogunlukla bu da demek oluyor ki işlemci sinirindayim. İşlemci +200 MHz yüksek performansa ayarlı PBO da. 5800X ile aynı hatta cogunlukla daha yüksek skorlar aldığım bir noktada. Şimdi internettede örneği yokken benim de aldığım sonuçlar böyleyken nasıl inanacağım sana.
Bende aynı şekilde işlemci +200mhz -30 all core. Ramlere ve ekran kartına overclock yaptım. Bir de custom windows kullanıyorum onun da etkisi olabilir. FPS dediğim gibi çok anlık değişiyor. En yüksek 520 gördüm. Bazı yerlerde 450 ken bazı yerlerde 300 civarlarına geliyor. Bunu dust2 rekabetçi için söylüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı