CS2'de güzelleşecek AK-47 skini önerisi

Çıktığından beri kullanırım, hele üstüne bir de güzel mavi sticker yapıştırırsanız tadından geçmez.

AK-47 | Ice Coaled

Kankam CS2 henüz bana gelmediği için bir şey diyemem fakat ben Ak-47 Neon Devrimi kullanıyorum ve gayet beğendiğim bir skin. Bu günlerde fiyatı aşırı oynak, fiyatını takip edip de alabilirsin. Onun haricinde şu skinleri önerebilirim:
AK-47 imparatoriçe.
AK-47 Asiimov( üstüne fnatic veya Copenhagen Flames stickerlarından yapıştırarak çok güzel bir skin elde edebilirsiniz.)
AK-47 Anubis'in lejyonu.
AK-47 simsiyah ( sade halinin hiçbir güzelliği yok, stickerlar ile çok güzel kombinasyonlar yapılabiliyor.)
Paris majör nedeniyle fiyatlar çoğu şeyde çok düşmüş durumda, bir de sipariş koyarak bu skinlerden birini alırsan zaman içinde bir aksilik olmazsa kâr getirecektir diye düşünüyorum.

Simsiyah CS2'de çok değere binecek diyorlardı, ve CS2'de güzel duruyor. Normal olarak da hoşuma gitmiyor değil hem sudan ucuz hem kötü durmuyor. Tabii şekilli şukullu bir şeyler istiyorsan orası ayrı.

Fiyatı artacak güzelleşecek bir skin arıyorum AK-47'ye.
Abartı fiyatlara kaçmadan bir skin önerirseniz memnun olurum, hem güzel hem de yatırımlık bir skin olsun.
AK-47 Frontside Misty Field Tested kullanıyorum o kadar güzel bir skin ki kullanmadan duramıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı