Finn03 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 855 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #1 Sorum sudur, mesela ben dun kasa dusurdum bu hafta sansıma baglı olarak 1 tane daha dusebılıyor mu yoksa sadece 1 tane mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ekim 2023
Sorum sudur, mesela ben dun kasa dusurdum bu hafta sansıma baglı olarak 1 tane daha dusebılıyor mu yoksa sadece 1 tane mı?
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 5 Ekim 2023 #2 Finn03 dedi: Sorum sudur, mesela ben dun kasa dusurdum bu hafta sansıma baglı olarak 1 tane daha dusebılıyor mu yoksa sadece 1 tane mı? Genişletmek için tıkla... Mağaza gibi geldi 4-5 skin geliyor hatırlamıyorum kesin 1 kasa ve 1 skin oluyor şansına bağlı yani oyun içi kasa düşme kalktı 1 tane alabiliyorsun o mağazadan.
Finn03 dedi: Sorum sudur, mesela ben dun kasa dusurdum bu hafta sansıma baglı olarak 1 tane daha dusebılıyor mu yoksa sadece 1 tane mı? Genişletmek için tıkla... Mağaza gibi geldi 4-5 skin geliyor hatırlamıyorum kesin 1 kasa ve 1 skin oluyor şansına bağlı yani oyun içi kasa düşme kalktı 1 tane alabiliyorsun o mağazadan.
Finn03 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 855 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #3 Everythink dedi: Mağaza gibi geldi 4-5 skin geliyor hatırlamıyorum kesin 1 kasa ve 1 skin oluyor şansına bağlı yani kasa düşme kalktı 1 tane alabiliyorsun o mağazadan. Genişletmek için tıkla... onu sormuyorum haftada sadece 1 kez mı dusuyor
Everythink dedi: Mağaza gibi geldi 4-5 skin geliyor hatırlamıyorum kesin 1 kasa ve 1 skin oluyor şansına bağlı yani kasa düşme kalktı 1 tane alabiliyorsun o mağazadan. Genişletmek için tıkla... onu sormuyorum haftada sadece 1 kez mı dusuyor
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 5 Ekim 2023 #4 Finn03 dedi: Onu sormuyorum haftada sadece 1 kez mı dusuyor. Genişletmek için tıkla... Evet yazdım zaten yazıda.
Finn03 dedi: Onu sormuyorum haftada sadece 1 kez mı dusuyor. Genişletmek için tıkla... Evet yazdım zaten yazıda.
S SSamet07 Decapat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 307 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #5 Finn03 dedi: onu sormuyorum haftada sadece 1 kez mı dusuyor Genişletmek için tıkla... Evet her çarşamba yenileniyor sadece seçme mevzusu geldi onun dışında birebir aynı haftada 1 kez
Finn03 dedi: onu sormuyorum haftada sadece 1 kez mı dusuyor Genişletmek için tıkla... Evet her çarşamba yenileniyor sadece seçme mevzusu geldi onun dışında birebir aynı haftada 1 kez
Klranet Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 447 Çözümler 2 5 Ekim 2023 #6 Farklı bir konu açmadan burdan sorayım hala silah kasaları gelme ihtimali varmı peki mağazaya ?
WoqZ Megapat Katılım 14 Aralık 2016 Mesajlar 637 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #7 Klranet dedi: Farklı bir konu açmadan buradan sorayım hala silah kasaları gelme ihtimali var mı peki mağazaya? Genişletmek için tıkla... Silah kasalarından kastın nedir?
Klranet dedi: Farklı bir konu açmadan buradan sorayım hala silah kasaları gelme ihtimali var mı peki mağazaya? Genişletmek için tıkla... Silah kasalarından kastın nedir?
Klranet Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 447 Çözümler 2 5 Ekim 2023 #8 WoqZ dedi: Silah kasalarından kastın nedir? Genişletmek için tıkla... Siyah renk genelde pahalı oluyorlar. İsimleri silah kasalarıydı diye hatırlıyorum yanlışsam düzeltin.
WoqZ dedi: Silah kasalarından kastın nedir? Genişletmek için tıkla... Siyah renk genelde pahalı oluyorlar. İsimleri silah kasalarıydı diye hatırlıyorum yanlışsam düzeltin.
WoqZ Megapat Katılım 14 Aralık 2016 Mesajlar 637 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #9 Klranet dedi: Siyah renk genelde pahalı oluyorlar. İsimleri silah kasalarıydı diye hatırlıyorum yanlışsam düzeltin. Genişletmek için tıkla... Mağazadan kastın haftalık drop ise evet var.
Klranet dedi: Siyah renk genelde pahalı oluyorlar. İsimleri silah kasalarıydı diye hatırlıyorum yanlışsam düzeltin. Genişletmek için tıkla... Mağazadan kastın haftalık drop ise evet var.