L Lykias1 Femtopat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #1 CS2'de mikrofona basınca sol altta simgem çıkıyor ama sesim gitmiyor ve kendini dinle şeyini açınca sesim bana geliyor. Her yerde de çalışıyor.
CS2'de mikrofona basınca sol altta simgem çıkıyor ama sesim gitmiyor ve kendini dinle şeyini açınca sesim bana geliyor. Her yerde de çalışıyor.
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.795 Makaleler 5 Çözümler 73 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #2 Lykias1 dedi: CS2'de mikrofona basınca sol altta simgem çıkıyor ama sesim gitmiyor ve kendini dinle şeyini açınca sesim bana geliyor. Her yerde de çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Varsayılan aygıta tıklayın ve kullandığınız aygıtı oraya seçin. Artı 0 Eksi
Lykias1 dedi: CS2'de mikrofona basınca sol altta simgem çıkıyor ama sesim gitmiyor ve kendini dinle şeyini açınca sesim bana geliyor. Her yerde de çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Varsayılan aygıta tıklayın ve kullandığınız aygıtı oraya seçin.