CS2'de Mirage Palace’de duvara yapışırken ölme sebebi ne olabilir?

• Konuyu başlatan malpts
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 85

malpts

Picopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Örnekle anlatacağım. Ben Mirage Palace'deyken, adam Stairs'ta. Ben Palace'dan duvara doğru yürüyorum ve duvara yapışıyorum. Yapıştığım anda ölüyorum ve öldüğüm zaman konumum tam o Stairs'in gördüğü konum oluyor.

Kırmızı: Benim bulunduğum konum
Yeşil: 1-2 saniye önceki konumum

Başlıksız3_20251101162313.png

Bunu aşırı derecede sık yaşıyorum. Arkadaşımla oynuyoruz, ben duvarın oradayım diyorum, o da “Yok kanka, sen peekliyordun” diyor. Pingim 50 civarı, Ms'im 15 civarında, gecikme var ama bu kadar da olmamalı diye düşünüyorum. Önceden de hep bu değerlerde oynuyordum ama hiç yaşanmazdı.

Bu tam olarak neden kaynaklanıyor?

Örnekle anlatacağım. Ben Mirage Palace'deyken, adam Stairs'ta. Ben Palace'dan duvara doğru yürüyorum ve duvara yapışıyorum. Yapıştığım anda ölüyorum ve öldüğüm zaman konumum tam o Stairs'in gördüğü konum oluyor.

Kırmızı: Benim bulunduğum konum
Yeşil: 1-2 saniye önceki konumum

Eki Görüntüle 2596718

Bunu aşırı derecede sık yaşıyorum. Arkadaşımla oynuyoruz, ben duvarın oradayım diyorum, o da “Yok kanka, sen peekliyordun” diyor. Pingim 50 civarı, Ms'im 15 civarında, gecikme var ama bu kadar da olmamalı diye düşünüyorum. Önceden de hep bu değerlerde oynuyordum ama hiç yaşanmazdı.

Bu tam olarak neden kaynaklanıyor?
1762004601195.png

Dünyanın en gereksiz sistemi.

CS'nin klasik sorunu. Tamamen duvarın arkasına geçiyorsun, adamın seni görememesi gerekiyor. Ama orada ölüyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı