CS2'de neleri beğenmediniz?

Enahaine

Hectopat
Makaleler
1
Davet dün gelmemişti bugün geldi indirdim ama beğenmediğim birkaç şey var. İllaki sizin de vardır örnek vereyim kill aldıkça çıkan şu kartlar ben şahsen hiç sevmedim. Sizin sevmediğimin şeyler var mı? Optimizasyondan falan bahsetmiyorum.

Davet dün gelmemişti bugün geldi indirdim ama beğenmediğim birkaç şey var. İllaki sizin de vardır örnek vereyim kill aldıkça çıkan şu kartlar ben şahsen hiç sevmedim. Sizin sevmediğimin şeyler var mı? Optimizasyondan falan bahsetmiyorum.

Onlara zamanla alışıyorsun her öldürmeye farklı kart veriyor ben bu kadar aydınlık olmasına üzüldüm CS biraz karanlık bir ortamda geçmesi daha iyi oluyordu öyle alıştık sonuçta

Ölünce ekranın kıpkırmızı olması, AK'nin sesi, Inferno'nun renkleri değişince neredeyse yeni map gibi hissettirmesi. Glock'un sesinin Loba'nın masaya elini vurmasından alınması.
dakika 1.05
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AWP ve scout vuruşunda merminin nereye gittiğini dumanla birlikte görmek çok güzel olmuş onun dışında zaten oyunu pek deneyemedim çünkü oyunum bir türlü iyi FPS alamadı çöp PC'de deneyince haliyle kasmalar donmalar takılmalar sistemi yeniden başlatıp durdum yani rezalet bir şeydi yani ben optimizasyonu olmamasını hiç beğenmedim insan betada olsa ufak bir optimizasyon sorunlarını giderir yani ben optimizasyon ve oyunun verdiği düşük FPS'yi hiç beğenmedim kısaca.

Ölünce ekranın kıpkırmızı olması, AK'nin sesi, Inferno'nun renkleri değişince neredeyse yeni map gibi hissettirmesi. Glock'un sesinin Loba'nın masaya elini vurmasından alınması.
dakika 1.05
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sesli güldüm. 🤣

Valla eski hali daha güzeldi bence. Çok ağırlaşmış oyun. Gereksiz olmuş. FPS'yi mahvetmişler, dokular çok detaylı. Kafayı bulandırıyor. Ben keyif almadım pek şahsen.
Evet hocam, mesela AK'nin yeni hali ve skinleri hiç güzel gözükmüyor. Buy menu berbat. Keşke grafikler eskisi gibi kalsaydı. Onun dışında subtick gibi şeyler gayet iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı