CS2'de neleri beğenmediniz?

Vuruş hissiyatı yok, FPS oynanmayacak kadar düşük, yeni silah sesleri berbat. 7 yıllık CS kariyerimi bitirecek oyun bu olacak gibi.

Vuruş hissiyatı yok, FPS oynanmayacak kadar düşük, yeni silah sesleri berbat. 7 yıllık CS kariyerimi bitirecek oyun bu olacak gibi.
Hocam aslında betadaki bir oyuna göre gayet iyi. Sadece bug fixlemezler diye düşünüyorum.

Şahsen ben awp main oyuncuğum flick, quick scope falan bu tarz awp teknikleri çalışmıyor ben mi beceremedim anlamıyorum hızlıca çevirip flick atınca valorant gibi mermi göğe Allah katına gidiyor quick scope atınca sağ sola gidiyor ben anlamadım hacılar awp hiç olmamış valorant ı sevmememin en başlı nedeni bir awp oyuncusu olarak operatör silahının berbat olması ama cs2'den de valorant kadar olmasa da aynı hissiyatı aldım, ayrıca sprey atmakta bi değişik olmuş tam tanımlayamıyorum nasıl olduğunu sunucular geliştiği için artık mermiler gidiyor mermilerin gitmesine alışık olmadığımızdandır belki o .d

ayrıca rakip bi ara aynı yere birden 3-4 smoke attı fps baya düştü drop yedim öyle minik bir optimizasyon sıkıntısı var

Oyunda 1 maç attım ama hiçbir şey anlamadım 3000 saatim var ama tek başıma kaldığımı bile anlayamadım çoğu zaman tabii oynasak alışırız ama zaman gerek üstüne optimizasyon sıkıntısı çok fazla mouse delaylı geliyor falan 1 ayı hadi bilemedik 2 ayı falan daha var bu oyunun.

Hocam garip gelecektir. 1.6'dan GO'ya geçince de yaşadık. Yeni M4A1-S ve AK sesi gelince de yaşadık. Alışınca bunun daha iyi olduğunu anlayacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…