K kaan abi Femtopat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #1 CS de hayattayken konuşamıyorum ama öldüğümde tuşa bassam da konuşamıyorum konuşma işareti de çıkmıyor ne yapacağım? Her seyi denedim.
CS de hayattayken konuşamıyorum ama öldüğümde tuşa bassam da konuşamıyorum konuşma işareti de çıkmıyor ne yapacağım? Her seyi denedim.
furkan3318 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2015 Mesajlar 1.185 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #2 Basit eğlence modunda mı? Artı 0 Eksi
JoeBlackk Kilopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 4.702 Çözümler 26 16 Temmuz 2024 #3 Aklima tek çözüm ölmemek gibi geliyor ama farkli çözümler de vardır herhalde. Ayarları sıfırlamayı da deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Aklima tek çözüm ölmemek gibi geliyor ama farkli çözümler de vardır herhalde. Ayarları sıfırlamayı da deneyebilirsin.
Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.632 Çözümler 25 Yer Konsantiniyye 16 Temmuz 2024 #4 kaan abi dedi: CS de hayattayken konuşamıyorum ama öldüğümde tuşa bassam da konuşamıyorum konuşma işareti de çıkmıyor ne yapacağım? Her seyi denedim. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan ses bölümünden konuşma tuşuna bak. Artı 0 Eksi
kaan abi dedi: CS de hayattayken konuşamıyorum ama öldüğümde tuşa bassam da konuşamıyorum konuşma işareti de çıkmıyor ne yapacağım? Her seyi denedim. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan ses bölümünden konuşma tuşuna bak.