CS2'de RMR 2020 stickerleri pahalanır mı?

Yer
Erzurum
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5625U with Radeon Graphics
32GB DDR4
Amd Radeon Graphics (Sistem Bilgilerinde Seri Adı Bulunmuyor)
Adata IM2P33F8-256GD 256 GB M.2 SSD
HP G9 Laptop
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Bildiğiniz üzere son 4 yıldır major stickerleri çerçevesiz çıkıyorlar ve çerçeveleri de iyi gözükmüyor. CS2'de ise 2020 RMR stickerleri çok güzel gözüküyor. 2020 stickerleri çok fazla yatırım almasına rağmen fiyasko oldu ama. Herkes deli gibi para yatırdı ve şu anda 0.06 gibi komik bir fiyattan holo stickerleri satılıyor. Valve ise artık üşengeçliğinden ve ne olursa olsun CS kitlesinin oyunu bırakamayacağını bildiğinden yeni major stickerlerine uğraşmıyor ve çerçeve hazırlamıyor. Eğer sizce piyasada bu çerçevesiz stickerler artında çerçeveli stickerlerin değeri yükselir mi?

(Söylediklerim ve bu konuya fikir yazacak kişilerin söyleyecekleri yatırım tavsiyesi değildir. Bu konuyu açma sebebim yatırım yapmak veya insanları bu stickerleri almaya manipüle etmek değil.)

Değerlense bile bayağı uzun sürer gibime geliyor. Ben de ilk çıktığında sürüyle aldım, envanterde öylece duruyor garibanlar.

Evet ama o sıralarda stickerler çerçeveli çıkıyordu. Köln 2014'ten 2020 RMR'a kadar çerçeveli çıktılar. Valve son 4 yıldır çerçevesiz çıkarıyor stickerleri. Eğer Valve 2-3 major daha çerçevesiz çıkarırsa belki fiyatları artar.

Berbat gözüktükleri için 10 sene bile zor değerlenir hatta değerlenmez.
CS2'de baktın mı?

Evet, bir 2017 Krakow çıkartmalarına bakın bir de 2020 RMR'a. Hangisi daha düzgün duruyor diye sormama gerek yok sanırım.
Buna RMR diyecek kadar kör değilim hocam tabi ki ama birde fiyatlara bakın. Bahsettiğim değerlenme zaten 5-10 dolarlar değil. 0.50 üzerine çıkarmı acaba diye düşünüyorum. Şuanda 0.03'e bulunabilen stickerler 0.50 üzerine çıksa bile değerlenmiş denilebilir.

Çıktıklarından beri 1 kuruş değerlenmedi, değerleneceğini sanmıyorum. Çıkartmanın enderliği kadar görünüşü de etki ediyor fiyatına. 😁

Fakir umudu be hocam bizdeki ne yapalım :D

Yeni konular

Geri
Yukarı