CS2'de "savaş görmüş" çıkartması nereden çıkıyor?

Bütün skinler ve çıkartmalar kasalardan çıkar.

Hayır. Bunlar operasyon döneminde operasyon menüsünden elde edilebilen çıkartmalar sadece, şu anda piyasada dolaşımda olanları sınırlı sayıda elde kalanlar. Şu anda herhangi bir kapsülde veya kasada değil bunlar.

Hangi kapsül veya kasadan çıktığını bulamadım.

Şu anda satın almak dışında elde edemezsin bunları.

Hayır. Bunlar operasyon döneminde operasyon menüsünden elde edilebilen çıkartmalar sadece, şu anda piyasada dolaşımda olanları sınırlı sayıda elde kalanlar. Şu anda herhangi bir kapsülde veya kasada değil bunlar.
Kötü olmuş ya keşke bir kapsülden çıksaydı. Bazı mevcut skinler için 1-2 tane yavaş yavaş alayım diyecektim de fiyatı da ucuz değil özellikle parlak olanın. Ama bence efsane çıkartmalar, oyunda çok iyi gözükür.

Ne alakası var hocam? 1.si bu skin değil çıkartma, 2.si hangi kapsül veya kasadan çıktığını bulamadım.

Şu anda satın almak dışında elde edemezsin bunları.

Yanlış okumuşum skin sandım. Dediğimde de yanlış bir şey yok bütün skinler ve stickerlar kasadan ve kapsülden çıkıyor. Satın almayı çıkarmaktan saymıyorsak tabii.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı