Bu 2 çıkartma nereden çıkıyor? Pazarda bayağı bol gözüküyor sayısı ama nereden çıktığını anlamadım ve 2'si arasında neredeyse 2 kat fiyat farkı var.
Ne alakası var hocam? 1.si bu skin değil çıkartma, 2.si hangi kapsül veya kasadan çıktığını bulamadım.Bütün skinler kasalardan çıkar.
Bütün skinler ve çıkartmalar kasalardan çıkar.
Hangi kapsül veya kasadan çıktığını bulamadım.
Kötü olmuş ya keşke bir kapsülden çıksaydı. Bazı mevcut skinler için 1-2 tane yavaş yavaş alayım diyecektim de fiyatı da ucuz değil özellikle parlak olanın. Ama bence efsane çıkartmalar, oyunda çok iyi gözükür.Hayır. Bunlar operasyon döneminde operasyon menüsünden elde edilebilen çıkartmalar sadece, şu anda piyasada dolaşımda olanları sınırlı sayıda elde kalanlar. Şu anda herhangi bir kapsülde veya kasada değil bunlar.
Ne alakası var hocam? 1.si bu skin değil çıkartma, 2.si hangi kapsül veya kasadan çıktığını bulamadım.
Hayır. Bunlar operasyon döneminde operasyon menüsünden elde edilebilen çıkartmalar sadece, şu anda piyasada dolaşımda olanları sınırlı sayıda elde kalanlar. Şu anda herhangi bir kapsülde veya kasada değil bunlar.
Şu anda satın almak dışında elde edemezsin bunları.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.