CS2'de seçkin hesabın ayrıcalıkları nedir?

kaanbaris

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben oyun yeni başladım ve CS 2 de seçkin hesap seçeneği gördüm, fiyatı 15 dolardı, bize sunduğu ayrıcalıklar ne? Haftalık kasa veriyor mu? Haftalik silah skini veriyor mu? Bilgisi olan yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Seçkin modunda oynayabiliyorsun, her çarşamba rütbe atladığında drop düşüyor. Onun dışında pek bir olayı yok. Verdiğin parayı uzun vadede fazlasıyla çıkarıyor.

Her hafta 2 tane kasa, skin vs. veriyor ve rank konusu var. Hile oranınıda açık ara azaltıyor. (seçkinle eşleşi açarsan)

+Daha az hile.
+Rekabetçide sadece seçkin alanlarla oynadığın mod.
+Haftalık kasa.
+TP kazanma.

Seçkin alınca seçkine sahip oyuncular ile rekabetçi oynayabiliyorsunuz rankınız belli oluyor. Seviye atladığınızda kasa veriyor yanında silah deseni veya grafiti veriyor bunu her hafta 1 kere alabiliyorsunuz her hafta salı gece saat 3'te yenileniyor.

haftalık sana 4 hediye veriyor 2 tane seçiyorsun kasa da oluyor skin de sticker da almanı tavsiye ederim ama ondan önce biraz oyunu öğren seçkin hesabına sahip olan insanlar boyunu aşabilir çünkü 2 maç kazanana kadar karşına rastgele rütbeli adamlar çıkıyor diye BİLİYORUM

Azaltma falan yok, oyunda büyük oranda hile var.
seçkin olmayana göre oldukça az

insanlar buna 15 dolar verdim ban yersem param gider kafasıyla hile yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…