CS2'de son güncellemeden sonra FPS düşmesi

İşletim sistemi
Windows 10

Kitneliyus

Decapat
Daha fazla  
RAM
8GB 1600 MHz
SSD veya HDD modeli
Segate 500GB HDD
Ekran kartı
Amd R9 270x
Anakart
MSİ H61M P20 (G3)
İşlemci
İntel Xeon E3 1230v2
Arkadaşlar CS2'ye gelen son güncellemeden mi yoksa benim harddiskimden midir bilmiyorum ama rekabetçi oynarken sis attığımda ya da molotof veya bomba attığımda 20-25 gibi bir FPS düşüşü yaşıyorum. Bu böyle değildi yani smoke falan attığımda FPS'im düşmezdi düşsede 3-5 FPS falan düşerdi. Güncelleme geldiği sırada ben yurt dışındaydım ve en son yurt dışına gitmeden önce CS2 de rekabetçi oynadığımda bir sorun yoktu ve yurt dışında olduğum sırada olmuş olacak ki hard diskimde bozuldu yani artık oyunları yükleyemeyecek masaüstünde bile aşırı kasacak raddeye geldi. Şimdi bu sorunun güncellemeden mi yoksa harddisktenmi olduğunu bilmiyorum. Eğer hard diskten kaynaklı ise 256 GB bir SSD alacağım. Çünkü oyun keyfim aşırı derecede kaçtı bazı yerlerde 70 FPS alıyorum mesela 40 FPS'lere düşüyor. Bu arada hiçbir oyunu oynayamıyorum neredeyse her oyunda sık-sık 20 saniyelik takılmalar oluyor ve bunun hard diskten kaynaklı olduğuna eminim çünkü bilgisayardaki diğer parçaları yeniledim ancak hard disk neredeyse 2 yıldır o PC'nin üzerinde. Bu arada şimdi baktığımdada oyunda öyle grafiksel bir güncelleme ya da bombalara gelen görsel iyileştirme güncellemeside göremedim.

Son düzenleme:
Bencede öyle oluyor bilgisayarda oynarken CS yi bi anda FPS düşüyor ben sorun genel diye biliyorum

Merhaba Aynı Şekilde Bende %40 FPS kaybı yaşıyorum. Muhtemelen yakın zamanda tekrar grafikler ile ilgili bir güncelleme gelir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı