veysoszaaa Femtopat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #1 Sürekli olarak genellikle kendi takımıma hile denk geliyor. Günde 2 veya 3 kez karşılaşıyorum, bazen daha fazla. Seçkinim var bu arada. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2023
Sürekli olarak genellikle kendi takımıma hile denk geliyor. Günde 2 veya 3 kez karşılaşıyorum, bazen daha fazla. Seçkinim var bu arada.
MustafaMrc0643 Centipat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 444 Çözümler 1 21 Ekim 2023 #2 Kanka daha oturtamadılar oyunu. Yeni ya bende şu an oynamıyorum tam otursun optimizasyon vs.
veysoszaaa Femtopat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #3 MustafaMrc0643 dedi: Kanka daha oturtamadılar oyunu. Yeni ya bende şu an oynamıyorum tam otursun optimizasyon vs. Genişletmek için tıkla... biliyorum knkm ama o zaman oyun niye çıktı bu kadar çok sorun varken csgo daha iyiydi bence
MustafaMrc0643 dedi: Kanka daha oturtamadılar oyunu. Yeni ya bende şu an oynamıyorum tam otursun optimizasyon vs. Genişletmek için tıkla... biliyorum knkm ama o zaman oyun niye çıktı bu kadar çok sorun varken csgo daha iyiydi bence
H henrycoudert Zeptopat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 4 21 Ekim 2023 #4 Hocam zaten şu an ben Discord hile sunucularındayım, size şöyle söyleyeyim ki CS serilerinde asla hile bitmeyecek.
Hocam zaten şu an ben Discord hile sunucularındayım, size şöyle söyleyeyim ki CS serilerinde asla hile bitmeyecek.
veysoszaaa Femtopat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #5 henrycoudert dedi: Hocam zaten şu an ben Discord hile sunucularındayım, size şöyle söyleyeyim ki CS serilerinde asla hile bitmeyecek. Genişletmek için tıkla... doğru söylüyorsunuz hocam
henrycoudert dedi: Hocam zaten şu an ben Discord hile sunucularındayım, size şöyle söyleyeyim ki CS serilerinde asla hile bitmeyecek. Genişletmek için tıkla... doğru söylüyorsunuz hocam