CS2'de sürekli hileli oyuncu geliyor

o6_shevchenko

Centipat
Daha fazla  
Selamlar, CS2'de son 10 maçımın hepsinde hile geldi başta fazla belli etmiyorlar ama sonradan SSG alıp mevlana açıp döne döne geziyorlar. Ne kadar raporlasam da ban yemiyor. Sıkıldım artık hile gelmesin diye seçkin aldım yine geliyor karşıma veya benim takımıma hile gelmesini nasıl önleyebilirim?

Selamlar, CS2'de son 10 maçımın hepsinde hile geldi başta fazla belli etmiyorlar ama sonradan SSG alıp mevlana açıp döne döne geziyorlar. Ne kadar raporlasam da ban yemiyor. Sıkıldım artık hile gelmesin diye seçkin aldım yine geliyor karşıma veya benim takımıma hile gelmesini nasıl önleyebilirim?

Önleyemezsin dua et hile gelmesin diye tek çare :)

Hocam benim seçkin modum açık ancak orada bile hile geliyor Valve sağ olsun çok güzel hile koruma sistemi yapmış 🙂 ancak FACEIT uygulaması ile oynayabilirsiniz kimlik doğrulaması olduğu için hile gelmiyor ve sunucuların tick oranları Valve'den daha iyi diyebilirim.

Premier modunu oynarsan bir nebze daha az hileci gelir.
Ama Competitive, Wingman veya Casual modda hileci kaynıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı