Çözüldü CS2'de TP azaltıldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

myr3amens

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, CS2'de daha bugün seçkin aldım (Pazartesi). Ve henüz 6 maç atmama ve ilk ödülümü almamama rağmen Azaltılmış TP veriyor. Anladığım kadarıyla çok fazla oynandığında vermesi gerekirken daha yeni seçkine sahip olmama rağmen azaltılmış tp vermesini anlayamadım. Sorunu bilenler bilgilendirirse sevinirim.

(Not: Anladığıma göre bonus TP çarşamba günleri yenileniyor, pazartesi aldığım için bu sorunla karşılaşmış olmam mümkün mü?)

Çözüm
Oynayıp ödül aldıktan sonra TP kazanımı düşüyor, çarşamba geceleri yenilenir sıkıntı yok yani normal her şey. Çözüldü atarsan sevinirim.
Yanlış bilgi: XP düşüşü haftalık ödülü almaya yetecek XP'den çok daha fazla XP kazanıldığında uygulanır. (Yaklaşık 11 bin.)
Oynayıp ödül aldıktan sonra TP kazanımı düşüyor, çarşamba geceleri yenilenir sıkıntı yok yani normal her şey. Çözüldü atarsan sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oynayıp ödül aldıktan sonra TP kazanımı düşüyor çarşamba geceleri yenilenir sıkıntı yok yani normal her şey çözüldü atarsan seviniri

Cevap için teşekkürler. Çarşamba bir daha bakarım.

Azaltılmış TP, 1 hafta içerisinde aşırı fazla oynarsan bağımlı olmaman için Valve'nin yapmış olduğu şeydir. Çarşamba geceleri sıfırlanır.

Merhaba, CS2'de daha bugün seçkin aldım (Pazartesi). Ve henüz 6 maç atmama ve ilk ödülümü almamama rağmen Azaltılmış TP veriyor. Anladığım kadarıyla çok fazla oynandığında vermesi gerekirken daha yeni seçkine sahip olmama rağmen azaltılmış tp vermesini anlayamadım. Sorunu bilenler bilgilendirirse sevinirim.

(Not: Anladığıma göre bonus TP çarşamba günleri yenileniyor, pazartesi aldığım için bu sorunla karşılaşmış olmam mümkün mü?)
Çarşamba sıfırlanıyor kral.

Haftalık belirli TP kazanmak için oynaman gerekli oynayınca da doğal olarak level atlıyorsun ödülü alıyorsun ve TP düşüyor zaten gittikçe sen 1 oyun oynayıp ödül alabildiysen orasını bilemem hocam.

@slenderblue Eşya dropları haftada bir XP leveli atlayınca alınıyor. Mesela bir hafta içinde bir level atladın ve ödülünü aldın, sonraki çarşambadan önce de ikinci kez level atlamaya çok az kala bıraktın diyelim. Sonraki çarşambadan sonra tekrar drop hakları yenilenince çok ufak bir XP kazanıp tekrar droplarını aldın, bu durumda XP azaltılmışa mı giriyor? Hayır tabii ki de. Ayrıca dediğim gibi azaltılmış XP bir hafta içinde 11 bin küsur XP kazandıktan sonra devreye giriyor. Bu, eşya droplarını elde etmek için gereken tek level atlama miktarı olan 5000 XP'nin iki katından fazla. Yani eşya düşürmekle azaltılmış XP'nin herhangi bir bağlantısı yok. Verilere dayanarak konuşuyorum dostum.

Geri
Yukarı