IamBerk Femtopat Katılım 30 Mayıs 2025 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar, benim PC CS2'yi kaldıramıyor. İnternet kafede oynayacağım. Sıfırdan hesap açsam bot oyuncular takıma ya da rakibe gelir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2025
Arkadaşlar, benim PC CS2'yi kaldıramıyor. İnternet kafede oynayacağım. Sıfırdan hesap açsam bot oyuncular takıma ya da rakibe gelir mi?
Giorno Giovanna Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 2.697 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 R5 3500 Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #2 Gelmez.
M MyCoDeR Decapat Katılım 1 Mart 2023 Mesajlar 171 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #3 Bot derken oynamasını bilmeyen oyuncular mı yoksa bildiğin NPC botu mu?
IamBerk Femtopat Katılım 30 Mayıs 2025 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #4 MyCoDeR dedi: Bot derken oynamasını bilmeyen oyuncular mı yoksa bildiğin NPC botu mu? Genişletmek için tıkla... Rekabetcide baglantı kesilmedikce bot gelmiyor diye biliyorum oyunu bilmeyen oyunculardan bahsediyorum
MyCoDeR dedi: Bot derken oynamasını bilmeyen oyuncular mı yoksa bildiğin NPC botu mu? Genişletmek için tıkla... Rekabetcide baglantı kesilmedikce bot gelmiyor diye biliyorum oyunu bilmeyen oyunculardan bahsediyorum
Yuuki Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 1.676 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #5 Başım ağrıdı bu nasıl soru sen hiç cs go oynamadın mı tatlım.
M MyCoDeR Decapat Katılım 1 Mart 2023 Mesajlar 171 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #6 IamBerk dedi: Rekabetcide baglantı kesilmedikce bot gelmiyor diye biliyorum oyunu bilmeyen oyunculardan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Yeni Acc'de Silver'dan globale kadar oyuncu gelir vurusuna kazanıp kazanamamana göre sana rank atar.
IamBerk dedi: Rekabetcide baglantı kesilmedikce bot gelmiyor diye biliyorum oyunu bilmeyen oyunculardan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Yeni Acc'de Silver'dan globale kadar oyuncu gelir vurusuna kazanıp kazanamamana göre sana rank atar.
IamBerk Femtopat Katılım 30 Mayıs 2025 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #7 Yuuki dedi: Başım ağrıdı bu nasıl soru sen hiç cs go oynamadın mı tatlım. Genişletmek için tıkla... sıfır hesapla hic oynamadım canım
Yuuki dedi: Başım ağrıdı bu nasıl soru sen hiç cs go oynamadın mı tatlım. Genişletmek için tıkla... sıfır hesapla hic oynamadım canım