ardawh Decapat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #1 CS2'deki RAW accel ayarını aynısı olarak uygulaması aracılığıyla Valorant da kullanabilir miyim RAW accelde öyle bir profil var mı?
CS2'deki RAW accel ayarını aynısı olarak uygulaması aracılığıyla Valorant da kullanabilir miyim RAW accelde öyle bir profil var mı?
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.914 Makaleler 1 Çözümler 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #2 Valorant'ta öyle bir şey yok hocam. Manuel olarak veya harici bir programla denerseniz otomatik ban yeme ihtimaliniz bile var. Artı 0 Eksi
Valorant'ta öyle bir şey yok hocam. Manuel olarak veya harici bir programla denerseniz otomatik ban yeme ihtimaliniz bile var.
KS KS ardawh Decapat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #3 KafadanKontak dedi: Valorant'ta öyle bir şey yok hocam. Manuel olarak veya harici bir programla denerseniz otomatik ban yeme ihtimaliniz bile var. Genişletmek için tıkla... Biliyorum reis o uygulamda çeşitli kendine göre ayar yapabiliyorsun sadece CS2'ye benzer ayar profili var diye mi sormuştum. Artı 0 Eksi
KafadanKontak dedi: Valorant'ta öyle bir şey yok hocam. Manuel olarak veya harici bir programla denerseniz otomatik ban yeme ihtimaliniz bile var. Genişletmek için tıkla... Biliyorum reis o uygulamda çeşitli kendine göre ayar yapabiliyorsun sadece CS2'ye benzer ayar profili var diye mi sormuştum.