CS2'den Valorant'a geçtikten sonra movementin kötüleşmesi

Rynesquik

Hectopat
Arkadaşlar uzun süredir Valorant oynuyordum fakat bayağı sıkıldığım için bıraktım ve CS2'ye başladım. Yaklaşık 1 aydır CS oynuyorum ve bu süre içerisinde hiç Valorant oynamadım fakat csdeki hilelerden dolayı tekrardan Valorant'a başlamayı düşündüm ve girdim asla adam vuramıyorum. Momentler çöp olmuş sadece kafaya oynayan biriyken birden koşarak spray atan birine dönüşmüşüm. Sizce bu durum ne zaman düzelir?

Arkadaşlar uzun süredir Valorant oynuyordum fakat bayağı sıkıldığım için bıraktım ve CS2'ye başladım. Yaklaşık 1 aydır CS oynuyorum ve bu süre içerisinde hiç Valorant oynamadım fakat csdeki hilelerden dolayı tekrardan Valorant'a başlamayı düşündüm ve girdim asla adam vuramıyorum. Momentler çöp olmuş sadece kafaya oynayan biriyken birden koşarak spray atan birine dönüşmüşüm. Sizce bu durum ne zaman düzelir?
Max 3 gün düzelir, o kadar kafana takılacak bir şey değil ki.

cs oynayıp valo gelen insanı ctrl basmasından anlıyorum. valoda ctrl basarsan (yerine göre basılır) kafaya yiyorsun mermiyi. ama cs de spray atarken ctrl basmak şart gibi bir şey. valorantta ctrl daha az basmaya çalış

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı