CS2'nin bu gece çıkacağı söylentisi hakkında neler düşünüyorsunuz?

CS:GO'nun 11. yıl dönümü bu gece. Yabancı topluluk ve Türk topluluğu arasında CS2'nin bu gece gelebileceğine dair söylentiler ve tahminler var. Sizce 21.08.2023 tarihinde CS2 çıkacak mı? Sizin tahminleriniz neler? Bence bu gece çıkmayacak, eğer çıkarsa çoğu harita başlangıçta kullanıma kapalı olacaktır diye düşünmekteyim.
Çıkmasın “la".Heyecan falan kalmadı artık, ,6 7 aydır bekliyorum CS2'yi.Yeter artık.Sıktı da.Ayrıca,2 3 grafik eklentisi ve yeni şeylerle pazarlanması çok boş bence.Rekabeti ve E sporu ağır basan bu oyunun grafikleri zaten iyi seviyedeydi ki zaten grafikleri umursayan da yoktu.

CS:GO'nun 11. yıl dönümü bu gece. Yabancı topluluk ve Türk topluluğu arasında CS2'nin bu gece gelebileceğine dair söylentiler ve tahminler var. Sizce 21.08.2023 tarihinde CS2 çıkacak mı? Sizin tahminleriniz neler? Bence bu gece çıkmayacak, eğer çıkarsa çoğu harita başlangıçta kullanıma kapalı olacaktır diye düşünmekteyim.
Olabilir ama bizi şüphelendiren şey bu 21 ağustos diyenler öncesinde de 16 haziran, 28 haziran, 14 temmuz, 23 temmuz, 8 ağustos gibi tarihler dediklerinden dolayı bu tahminlerininde yalan olabiliceğini düşünüyorum birde yayıncılara baktığımızda daha hâla oyunda birsürü bug buluyorlar ve inferno gibi yeni modellenen haritalar daha aktif havuza da yeni giriyor yani buglar tamamen giderilmiş değil o yüzden tam sürüm geleceğini düşünmesemde kapalı değilde oynamak isteyen herkes için açık betaya geçilebilir bu sayede sırf source 2 motorunu ve mekanikleri test etmek isteyen herkes ranksız olarak oyunu test edip buglar için geri dönüş yapabilir valveye.

Su CS2'yi 3 yıldır bekliyoruz arkadaş 3 yıldır da gelmezse silecegim diyordum. Artik PC kaldırmadı, bozuldu bu duruma daha da açılmıyor, keşke açılsa...

Takmayı bıraktım ha geldi ha gelecek canım sıkılmaya başladı artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı