Bablisok Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 248 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #1 Gereksiz bir şey biliyorum ama benim gıcığıma gidiyor, kısayol resmi yok sizde de öyle mi? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-10-01 122152.png 1,6 KB · Görüntüleme: 149
uniquement_Nox Decapat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #2 Csnin dosya konumunu bul, Oyunu açtığımız ".Exe" dosyasını kısayol olarak kopyala "Ctrl C" masaüstüne yapıştır ve kullan. Eski kısayolu silebilirsin. Düzelmezse yaz. Artı 0 Eksi
Csnin dosya konumunu bul, Oyunu açtığımız ".Exe" dosyasını kısayol olarak kopyala "Ctrl C" masaüstüne yapıştır ve kullan. Eski kısayolu silebilirsin. Düzelmezse yaz.
Fozzyxd Decapat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 372 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4070 R7 7500F Kioxia 1tb 16Gb Ram Thermaltake Kasa Asus A620m-k Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #3 Bablisok dedi: Gereksiz bir şey biliyorum ama benim gıcığıma gidiyor, kısayol resmi yok sizde de öyle mi? Genişletmek için tıkla... İnternetten fotoğrafını indirip kısayola uygulayabilirsin. Artı 0 Eksi
Bablisok dedi: Gereksiz bir şey biliyorum ama benim gıcığıma gidiyor, kısayol resmi yok sizde de öyle mi? Genişletmek için tıkla... İnternetten fotoğrafını indirip kısayola uygulayabilirsin.
Rx 570 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.575 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: Gigabyte Aorus Rx570 4gb | İşlemci: Ryzen 5 3600 | Ram: Corsair Vengeance 8x2 3200MHz | Anakart: Gigabyte A320M-S2H Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #4 uniquement_Nox dedi: CS'nin dosya konumunu bul, oyunu açtığımız ".Exe" dosyasını kısayol olarak kopyala "CTRL C" masaüstüne yapıştır ve kullan. Eski kısayolu silebilirsin. Düzelmezse yaz. Genişletmek için tıkla... CS:GO'da Steam üzerinden açmanız gerekiyor, CS2'yi denemedim ama aynıdır diye düşünüyorum, .exe dosyasından oyunu açarsanız online giremiyorsunuz. Artı 0 Eksi
uniquement_Nox dedi: CS'nin dosya konumunu bul, oyunu açtığımız ".Exe" dosyasını kısayol olarak kopyala "CTRL C" masaüstüne yapıştır ve kullan. Eski kısayolu silebilirsin. Düzelmezse yaz. Genişletmek için tıkla... CS:GO'da Steam üzerinden açmanız gerekiyor, CS2'yi denemedim ama aynıdır diye düşünüyorum, .exe dosyasından oyunu açarsanız online giremiyorsunuz.
ARDACD Hectopat Katılım 2 Ekim 2021 Mesajlar 1.397 Çözümler 12 Yer Merkez/Niğde 1 Ekim 2023 #5 Icon · Counter-Strike 2 Official • March 28, 2023 www.steamgriddb.com Sitedeki indirme butonuna sağ tıklayıp bağlantıyı indir deyin ve gelen ICO dosyasını CS2'nin ikonuna atayın. Artı 0 Eksi
Icon · Counter-Strike 2 Official • March 28, 2023 www.steamgriddb.com Sitedeki indirme butonuna sağ tıklayıp bağlantıyı indir deyin ve gelen ICO dosyasını CS2'nin ikonuna atayın.
KS KS Bablisok Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 248 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #6 uniquement_Nox dedi: CS'nin dosya konumunu bul, oyunu açtığımız ".Exe" dosyasını kısayol olarak kopyala "CTRL C" masaüstüne yapıştır ve kullan. Eski kısayolu silebilirsin. Düzelmezse yaz. Genişletmek için tıkla... Öyle yapınca maça girdiğimde oyun dosyalarıyla ilgili bir şey söylüyor ve girilmiyor. Artı 0 Eksi
uniquement_Nox dedi: CS'nin dosya konumunu bul, oyunu açtığımız ".Exe" dosyasını kısayol olarak kopyala "CTRL C" masaüstüne yapıştır ve kullan. Eski kısayolu silebilirsin. Düzelmezse yaz. Genişletmek için tıkla... Öyle yapınca maça girdiğimde oyun dosyalarıyla ilgili bir şey söylüyor ve girilmiyor.
6 636866 Centipat Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 5 5 Ekim 2023 #7 Bablisok dedi: Gereksiz bir şey biliyorum ama benim gıcığıma gidiyor, kısayol resmi yok sizde de öyle mi? Genişletmek için tıkla... CS2 çıktığından beri bende aynı sorunu yaşıyorum. Bence bir şey yapmayın. Zamanla oyuna güncelleme geldikçe sorun düzelecektir. Artı 0 Eksi
Bablisok dedi: Gereksiz bir şey biliyorum ama benim gıcığıma gidiyor, kısayol resmi yok sizde de öyle mi? Genişletmek için tıkla... CS2 çıktığından beri bende aynı sorunu yaşıyorum. Bence bir şey yapmayın. Zamanla oyuna güncelleme geldikçe sorun düzelecektir.
khanjarone Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 63 Çözümler 1 Yer Eskişehir Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte B450M S2H Ryzen 5 3600 Corsair Vengeance RGB Pro SL 16 GB (2x8) 3600MHz C18 MSI RTX3060 Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #8 bende de aynı sorun var bende ayrıca csgo eski kısayol da duruyor.. ikisiyle de cs 2 açıyor.. yakında düzeltirler Artı 0 Eksi
bende de aynı sorun var bende ayrıca csgo eski kısayol da duruyor.. ikisiyle de cs 2 açıyor.. yakında düzeltirler
sQwisH Hectopat Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2023 #9 Steam uygulaması üzerinden "Masaüstü kısayolu ekle" seçeneği ile eklenen dosyada simge çıkmıyorsa, Sağ Klik / Özellikler Web Belgesi / Simge Değiştir / Gözat C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\game\bin\win64 Bu dizin içerisindeki "cs2.exe" dosyasını seçip "Aç" a tıklayın Tamam / Uygula / Tamam Oyunun kurulu olduğu disk/dizin farklı ise siz kendinize göre dizin seçimini yaparsınız, Bu şekilde kısayol simgeniz düzelecek, sorun çözülecektir Artı 0 Eksi
Steam uygulaması üzerinden "Masaüstü kısayolu ekle" seçeneği ile eklenen dosyada simge çıkmıyorsa, Sağ Klik / Özellikler Web Belgesi / Simge Değiştir / Gözat C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\game\bin\win64 Bu dizin içerisindeki "cs2.exe" dosyasını seçip "Aç" a tıklayın Tamam / Uygula / Tamam Oyunun kurulu olduğu disk/dizin farklı ise siz kendinize göre dizin seçimini yaparsınız, Bu şekilde kısayol simgeniz düzelecek, sorun çözülecektir