CS2'nin zarar uğrama ihtimali

3060 laptop ile 1080p orta ayarda 150 FPS alıyordum ki, o da %40 bir ekran kartı kullanımı ile her şeyi dusursemde ötesini anlamıyordum bu güncelleme modern sistemler icin nimet olacak.
 
Üzmek istemem ancak Valve Survey'lerinin sonuçları da değişti. Çoğunluğun sistemine yönelik iyileştirme yapıp aşağısına uğraşmamak zaman ve para tasarrufu anlamına gelir Valve için.

 
Hocam 10 yıl öncenin sistemleri yok ki şimdi. Steam donanım verilerine bakıldığında birçok insan çok rahat oynayacak. Sistem gereksinimlerinin yine fazla olacağını düşünmüyorum, 750 Ti bile rahat oynatır gibi geliyor.
 
Şu anda anlık 1.6 milyon oyuncu var Steam'de CS:GO oynayan. Zamanında hile sorunu varken bile 0.9 milyonlarda geziyordu. Gerçi hile sorunu tam çözülmedi ama eskiye göre birazcık azaldı. Bu CS:GO ekonomisi varken Valve oyunu batırmaz.
Hile daha çok var artık millet sadece az kullanıyor bazen kitliyor vs sadece anlamıyoruz csgo da koru oyuncu yok denecek kadar az
 
CS2 birçok oyuncu senelerdir beklediği bir şeydi, lakin sistemi düşük olanlardan dolayı yüksek ihtimalle ben CS2'nin oyuncu açısından azalış olacağını düşünüyorum, tabii eğer ki Valve oyun optimizasyonuna ve stabil FPS'e önem verirse aynı şekilde devam edebilir. Sizin düşünceleriniz nedir?
Oynanabilir bir fps veriyordu ilk cikan betasi, cok rahatsizlik cekmemistim. 1080de aldigimi 720de almistim ve artik karede oynayacagim icin np.
Utude oynayan tayfa kaybeder ama benim Xe Graphics aciyorsa o kadar sikinti olmaz gibime geliyor.
 
Hile daha çok var artık millet sadece az kullanıyor bazen kitliyor vs sadece anlamıyoruz csgo da koru oyuncu yok denecek kadar az
Hayır eskiden daha çok vardı. Mevlana hileleri ne kadar çabuk unuttunuz. Şuanda artmasının nedeni oyuna talep artması ve Overwatch'ın CS2 güncellemesi sırasında kapatılmasından kaynaklanıyor. "koru oyuncu" derken neyi kast ettiğinizi anlamadım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı