VahitGuetta
Decapat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
İyi sosyaller, artık 2 yıl olacak herhalde CS2 çıkanı, yaklaşık 2017 de başlayıp özellikle 2022 Ağustos'unda tekrar başlayıp hep düzenli oynadım. Bin 500 saat gibi ortalama bir sürem var. Yeni PC aldığım yaz yani 2022 Ağustos'unda rekabetçide tilt olduğum ve pek iyi olmadığım için public başlamıştım. Helios ve la casa gibi publiclerde top5'lere kadar oynadım, yaklaşık 4 ay sonrasında artık oyunu her anlamda çözünce. Fakat ak spray konusunda büyük sıkıntılarım olduğu için hep AWP oynadım ve kolayca vurabiliyordum her türlü şekilde. Ancak CS2 geçtiğimde birkaç ay berbat olduğudan bıraktım ancak sonra tekrar başladım şu anda ortalama oyuncuyum her mapi oynuyorum ve ak sprayden One tape kadar her şeyi düzelttim ama ekipte en tecrübeli awper bendim ve ben de artık oynayamıyordum. Sonuç olarak 2 haftadır tekrar vakit buldukça public giriyorum ve kablosuz mouse geçtim ilk AWP oynadığım zaman gibi. Ancak flick olsun ya da birisinin aimine shoulder peekle çıkıp hızlıca vuramıyorum, vurmayı geçtim arkası dönük adamı bile scope açıp 3 saniye ilk önce izleyip sonra ateş etmem gerekiyor. Kısacası awpmi nasıl geliştirebilirim yoksa ak devam mı?