CS2'ye yeni operasyon gelmesi

• Konuyu başlatan tarkkb
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 8.542
Bu ne dandik bir güncellemeymiş böyle ya. Hydra operasyonundan beri her operasyon biletini aldım. Böylesine dandik bir operasyon görmedim. Operasyon olarak mı getirdiler onu da tam anlamış değilim. Operasyondan ziyade bence diğer oyunlarda olan Pass mantığıyla gelmiş gibi gözüküyor. Operasyon olarak getirdilerse vallahi çok yazık. Ne görevi var ne jetonu var hiçbir şeyi yok önceki operasyonlara benzeyen. Siz aldınız mı ya da almayı düşünüyor musunuz?

Eki Görüntüle 2321641
Hocam bu tam olarak ne oluyor?
İnternette araştırdım ama birşey bulamadım.

Bende kararsızım eskiden 15 dolara 100 yıldız rozet gelirken şimdi 16 dolara 40 yıldız ve rozet yok size kalmis almasi en fazla 5 bilet alip kasabiliyorsunuz o 5 bilet bittikten sonra bir daha bilet aliniyor herhalde.

Bilet işi çok saçma olmuş bence tutadabilir tutmayadabilir ben biraz bekleyeceğim.
Sürekli gelecekse fiyatının bence düşürülmesi lazım. Operasyon kafasıyla bunu getirdilerse rozet eklemeleri lazım. Rozet olmadan almaya değer durmuyor, alanlara tavsiyem kasaları tutabildikleri kadar tutsunlar, oyun içinden düşmüyor kasa, sadece pass ile alınıyor.

15$ tokatlamanın yolunu bulmuş Steam. Parasını geri çıkaracağı bile müphem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı