cinar.ss Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #1 Satmayı düşünüyorum ama bir arkadaşım zamlanır satma dedi. Benim tek amacım EA FC24 için paramın olması. Kasalarımı sattığımda param olacak.
Satmayı düşünüyorum ama bir arkadaşım zamlanır satma dedi. Benim tek amacım EA FC24 için paramın olması. Kasalarımı sattığımda param olacak.
şifre20 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 1.544 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Eylül 2023 #2 Şimdi o kasalarla alabiliyor musunuz? Artı 0 Eksi
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 13 Eylül 2023 #3 Şu anlık yerinde sayıyor. CS 2'nin çıkmasıyla belki oynama olabilir ama kesin bir şey konuşmak zor. Artı 0 Eksi
Mongral01 Centipat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 391 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #4 cinar.ss dedi: Satmayı düşünüyorum ama bir arkadaşım zamlanır satma dedi. Benim tek amacım EA FC24 için paramın olması. Kasalarımı sattığımda param olacak. Genişletmek için tıkla... Kasalar zamlanmaz. Serbest piyasa mantığıdır. Basit bir borsa gibi düşün. Artı 0 Eksi
cinar.ss dedi: Satmayı düşünüyorum ama bir arkadaşım zamlanır satma dedi. Benim tek amacım EA FC24 için paramın olması. Kasalarımı sattığımda param olacak. Genişletmek için tıkla... Kasalar zamlanmaz. Serbest piyasa mantığıdır. Basit bir borsa gibi düşün.
KS KS cinar.ss Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #5 şifre20 dedi: Şimdi o kasalarla alabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Sattığım gibi yarın ön siparişi vereceğim. Mongral01 dedi: Kasalar zamlanmaz. Serbest piyasa mantığıdır. Basit bir borsa gibi düşün. Genişletmek için tıkla... Şöyle diyelim o halde. CS 2'nin çıkmasına az kalmışken, kasalarda yakın tarihte talep artar mı? Artı 0 Eksi
şifre20 dedi: Şimdi o kasalarla alabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Sattığım gibi yarın ön siparişi vereceğim. Mongral01 dedi: Kasalar zamlanmaz. Serbest piyasa mantığıdır. Basit bir borsa gibi düşün. Genişletmek için tıkla... Şöyle diyelim o halde. CS 2'nin çıkmasına az kalmışken, kasalarda yakın tarihte talep artar mı?
Mongral01 Centipat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 391 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #6 cinar.ss dedi: Sattığım gibi yarın ön siparişi vereceğim. Şöyle diyelim o halde. CS 2'nin çıkmasına az kalmışken, kasalarda yakın tarihte talep artar mı? Genişletmek için tıkla... Talep bir anlık artmıştı ama bir anda insanlar eski haline döndü. Şuanlık yerinde sayıyor. Artabilir ama uçacağını sanmam. Artı 0 Eksi
cinar.ss dedi: Sattığım gibi yarın ön siparişi vereceğim. Şöyle diyelim o halde. CS 2'nin çıkmasına az kalmışken, kasalarda yakın tarihte talep artar mı? Genişletmek için tıkla... Talep bir anlık artmıştı ama bir anda insanlar eski haline döndü. Şuanlık yerinde sayıyor. Artabilir ama uçacağını sanmam.
O OguzXtrime Centipat Katılım 31 Aralık 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #7 CS2 muhabbetiyle birlikte zaten çok fazla boş hype aldı. Tam aksine düşeceğini düşünüyorum ben. Artı 0 Eksi
KS KS cinar.ss Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #8 Satışa koydum arkadaşlar teşekkürler. Mongral01 dedi: Talep bir anlık artmıştı ama bir anda insanlar eski haline döndü. Şuanlık yerinde sayıyor. Artabilir ama uçacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Bu tam olarak ne demek? Artı 0 Eksi
Satışa koydum arkadaşlar teşekkürler. Mongral01 dedi: Talep bir anlık artmıştı ama bir anda insanlar eski haline döndü. Şuanlık yerinde sayıyor. Artabilir ama uçacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Bu tam olarak ne demek?
Mongral01 Centipat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 391 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #9 cinar.ss dedi: Satışa koydum arkadaşlar teşekkürler. Eki Görüntüle 1943006Bu tam olarak ne demek? Genişletmek için tıkla... Steam Guardınız 7 gündür açık değilse 30 TL üzeri itemleriniz 15 gün bekledikten sonra satılır. Artı 0 Eksi
cinar.ss dedi: Satışa koydum arkadaşlar teşekkürler. Eki Görüntüle 1943006Bu tam olarak ne demek? Genişletmek için tıkla... Steam Guardınız 7 gündür açık değilse 30 TL üzeri itemleriniz 15 gün bekledikten sonra satılır.
KS KS cinar.ss Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #10 Mongral01 dedi: Steam Guardınız 15 gündür açık değilse 30 TL üzeri itemleriniz 15 gün bekledikten sonra satılır. Genişletmek için tıkla... Tamam az önce bağladım. Şimdi direk bütün kasaları satabiliyor muyum Artı 0 Eksi
Mongral01 dedi: Steam Guardınız 15 gündür açık değilse 30 TL üzeri itemleriniz 15 gün bekledikten sonra satılır. Genişletmek için tıkla... Tamam az önce bağladım. Şimdi direk bütün kasaları satabiliyor muyum