K kuyt5252 Kilopat Katılım 12 Ekim 2019 Mesajlar 585 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci (Talebe) 8 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar, bir Twitch canlı yayınıcısnın yayın chatine gelip Crosshair yazdım ve bana böyle bir kod verdi. CSGO-2OC89-5nfda-mtbui-7mcm7-wsdqa. Ama bu kodla o yayıncının crosshairini nasıl öğreneceğim bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar, bir Twitch canlı yayınıcısnın yayın chatine gelip Crosshair yazdım ve bana böyle bir kod verdi. CSGO-2OC89-5nfda-mtbui-7mcm7-wsdqa. Ama bu kodla o yayıncının crosshairini nasıl öğreneceğim bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
bykabus98 Picopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 106 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknik Servis 8 Ocak 2021 #2 O kod Crosshair kodu içe aktara girip yapıştırcanız.
wincetionx3 Kilopat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 363 Çözümler 3 8 Ocak 2021 #3 Dostum kodu kopyala,CSGO’da ayarlara gir. Oyun sekmesinde aşağı in ve crosshair kısmında kodu Paylaş ya da İçe Aktar sekmesi var oraya kopyala ve onayla.
Dostum kodu kopyala,CSGO’da ayarlara gir. Oyun sekmesinde aşağı in ve crosshair kısmında kodu Paylaş ya da İçe Aktar sekmesi var oraya kopyala ve onayla.
Teori Megapat Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #4 Oyun ayarlarına git, oyun sekmesine tıkla nişangah bölümüne gel, nişangah paylaş tarzı bir şey olmalı, oraya kodu yapıştır onayla.
Oyun ayarlarına git, oyun sekmesine tıkla nişangah bölümüne gel, nişangah paylaş tarzı bir şey olmalı, oraya kodu yapıştır onayla.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 8 Ocak 2021 #5 Crosshair paylaşım kodudur kendisi. Crosshairi yapmak için ise;