Çözüldü Steam Cüzdana para yatırılırsa istenilen oyun alınabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
Kartım olmadığından arkadaşıma para verdim. O da bana oyun alacak ama iade vb. durumlar olabileceğinden arkadaşımı yormak istemiyorum. Steam cüzdanıma para yatırsam istediğim oyunu yine alabilir miyim?

Ekran görüntüsü 2025-07-07 162510.png

Çözüm
İade ettiğimde param Steam cüzdanıma geliyor değil mi?

Arkadaşın kartıyla ama iade vb. durumlar olursa arkadaşımı rahatsız etmek istemiyorum.

Evet. Steam cüzdanından aldığın için tekrar Steam cüzdanına geliyor zaten iade ederken Steam sana paranın nereye iade edileceğini söylüyor.
Kartım olmadığından arkadaşıma para verdim. O da bana oyun alacak ama iade vb. durumlar olabileceğinden arkadaşımı yormak istemiyorum. Steam cüzdanıma para yatırsam istediğim oyunu yine alabilir miyim?

Eki Görüntüle 2529701

Kartın yoksa Steam cüzdanına para nasıl yatıracaksın ki? Eğer arkadaşının kartı ile yapacaksan evet alırsın istediğin oyunu.

Arkadaşın kartıyla ama iade vb. durumlar olursa arkadaşımı rahatsız etmek istemiyorum.

Evet. Steam cüzdanından aldığın için tekrar Steam cüzdanına geliyor zaten iade ederken Steam sana paranın nereye iade edileceğini söylüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

İstersen kartına gelir istersen Steam cüzdanına gelir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı