Steam Cüzdandan izinsiz alışveriş yapıldı

Yardım - Steam destek - hesabım - Steam hesabınızla ilişkili veriler - yakın zamandaki giriş geçmişi.

Hepsi Türkiye'den hocam. Acaba virüs mü bulaştı desem de bilgisayarı kapatığım zamanda alışveriş yapılmış Steam Guard'a açık nasıl çalındı anlamadım hala.

Bundan 2 gün önce Gmail hesabımı çaldırmıştım sonra geri kurtardım, bugün ise Steam cüzdanımdan para gittiğini ve benden habersiz Dota 2 eşyası alındığını gördüm. Bu konu hakında ne yapmalıyım? Steam hesabım tehlikede mi? Steam hesabımda telefon doğrulaması var.

Gmail çalınmış Steam'de yetkisiz işlem olmuşsa Steam hesabın tehlikede.
Hemen Steam şifreni değiştir tüm cihazları deauthorize et API key kontrol et sil bilmediğin varsa Steam desteğe yaz durumu anlat yetkisiz işlem de iade iste Gmail hesabını da tam güvenceye al şifre değiştir 2FA kontrol et.
Bilgisayarını da malware tara hızlı ol kolay gelsin.

Hepsi Türkiye'den hocam. Acaba virüs mü bulaştı desem de bilgisayarı kapatığım zamanda alışveriş yapılmış Steam Guard'a açık nasıl çalındı anlamadım hala.

Hocam Steam Guard açıksa çalınması için Steam'a sızmaları lazım diye biliyorum. Bende bir ara çaldırmıştım, Steam Guard açık sanıyordum fakat açık değildi.

Gmail çalınmış Steam'de yetkisiz işlem olmuşsa Steam hesabın tehlikede.
Hemen Steam şifreni değiştir tüm cihazları deauthorize et API key kontrol et sil bilmediğin varsa Steam desteğe yaz durumu anlat yetkisiz işlem de iade iste Gmail hesabını da tam güvenceye al şifre değiştir 2FA kontrol et.
Bilgisayarını da malware tara hızlı ol kolay gelsin.

Deauthorize ne demek hocam şifrelerimi değiştirdim API key kontrolüde edeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı