TheKhione Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 718 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #1 Merhaba ben CMT gecesi 6-7 tane sigara içtim. Arkadaşlarla içtik biliyorum kötü bir şey ama arada yapıyoruz. Hep içmiyorum haftada 1 kere falan belki hiç. Neyse yarın 11'de tahlil var. Kanımda çıkar mı?
Merhaba ben CMT gecesi 6-7 tane sigara içtim. Arkadaşlarla içtik biliyorum kötü bir şey ama arada yapıyoruz. Hep içmiyorum haftada 1 kere falan belki hiç. Neyse yarın 11'de tahlil var. Kanımda çıkar mı?
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.866 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 23 Ekim 2023 #2 Kan testi özellikle bu adam sigara içiyor mu içmiyor mu diye bakılırsa evet çıkar ama diğer kan değerlerine bakılacağı için çıkmaz.
Kan testi özellikle bu adam sigara içiyor mu içmiyor mu diye bakılırsa evet çıkar ama diğer kan değerlerine bakılacağı için çıkmaz.
TheKhione Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 718 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #3 Tesla Bobini dedi: Kan testi özellikle bu adam sigara içiyor mu içmiyor mu diye bakılırsa evet çıkar ama diğer kan değerlerine bakılacağı için çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam enfeksiyon var mı diye bakılacak
Tesla Bobini dedi: Kan testi özellikle bu adam sigara içiyor mu içmiyor mu diye bakılırsa evet çıkar ama diğer kan değerlerine bakılacağı için çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam enfeksiyon var mı diye bakılacak
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.866 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 23 Ekim 2023 #4 TheKhione dedi: Hocam enfeksiyon var mı diye bakılacak Genişletmek için tıkla... Çıkmaz, merak etme.
OfLeep Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #5 Endişeleniyorsan ağır birşeyler yiyebilirsin tuzlu ve baharatlı ph değerinde oynama olacağı için ciğer daha hızlı kan aritir
Endişeleniyorsan ağır birşeyler yiyebilirsin tuzlu ve baharatlı ph değerinde oynama olacağı için ciğer daha hızlı kan aritir
7 718242 Picopat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 278 23 Ekim 2023 #6 Sigara içmenin tahlille ne alakası var onu çözemedim. Bide çıksa ne olacak onu çözemedim.
Anumusss Hectopat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 1.172 Makaleler 1 Çözümler 2 23 Ekim 2023 #7 718242 dedi: Sigara içmenin tahlille ne alakası var onu çözemedim. Bir de çıksa ne olacak onu çözemedim. Genişletmek için tıkla... Ailesinden gizli içiyor olabilir ve kan testını sırf sıgara ıcıyor mu diye kontrol etmek ıcın yapılırsa cıkar testte.
718242 dedi: Sigara içmenin tahlille ne alakası var onu çözemedim. Bir de çıksa ne olacak onu çözemedim. Genişletmek için tıkla... Ailesinden gizli içiyor olabilir ve kan testını sırf sıgara ıcıyor mu diye kontrol etmek ıcın yapılırsa cıkar testte.
7 718242 Picopat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 278 24 Ekim 2023 #9 Ha başka bişey içtiysen kesinlikle çıkar. Ama sigara çıkmaz yani. Kimse oğlum sigara içiyor mu diye test yaptırmaz herhalde
Ha başka bişey içtiysen kesinlikle çıkar. Ama sigara çıkmaz yani. Kimse oğlum sigara içiyor mu diye test yaptırmaz herhalde
OfLeep Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2023 #10 718242 dedi: Sigara içmenin tahlille ne alakası var onu çözemedim. Bide çıksa ne olacak onu çözemedim. Genişletmek için tıkla... E Nabizda vb. Tahlil sonuçlarında değerleri gözükür kandaki nikotin değeri fazla olduğu icin
718242 dedi: Sigara içmenin tahlille ne alakası var onu çözemedim. Bide çıksa ne olacak onu çözemedim. Genişletmek için tıkla... E Nabizda vb. Tahlil sonuçlarında değerleri gözükür kandaki nikotin değeri fazla olduğu icin