Cumartesi gecesi içilen sigara tahlilde çıkar mı?

TheKhione

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben CMT gecesi 6-7 tane sigara içtim. Arkadaşlarla içtik biliyorum kötü bir şey ama arada yapıyoruz. Hep içmiyorum haftada 1 kere falan belki hiç. Neyse yarın 11'de tahlil var. Kanımda çıkar mı?

Endişeleniyorsan ağır birşeyler yiyebilirsin tuzlu ve baharatlı ph değerinde oynama olacağı için ciğer daha hızlı kan aritir

Sigara içmenin tahlille ne alakası var onu çözemedim. Bide çıksa ne olacak onu çözemedim.

Sigara içmenin tahlille ne alakası var onu çözemedim. Bir de çıksa ne olacak onu çözemedim.

Ailesinden gizli içiyor olabilir ve kan testını sırf sıgara ıcıyor mu diye kontrol etmek ıcın yapılırsa cıkar testte.

Ha başka bişey içtiysen kesinlikle çıkar. Ama sigara çıkmaz yani. Kimse oğlum sigara içiyor mu diye test yaptırmaz herhalde

Sigara içmenin tahlille ne alakası var onu çözemedim. Bide çıksa ne olacak onu çözemedim.
E Nabizda vb. Tahlil sonuçlarında değerleri gözükür kandaki nikotin değeri fazla olduğu icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…