Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na 1 milyon TL'lik tazminat davası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne alaka anlayamadım yazdımlarım arasında en ufak bir yalan veya yanlış bilgi yok. Yorum farkı getiriyorsunuz ve beni direk yalancılıkla itham ediyorsunuz bu olmuyor. Yasa dışı iş yapan veya yasa dışı para harcayan bir vakfı derneği savunacak halim yok. Bu dernekleri denetleyen kurumlar kuruluşlar var. Yabancı ülkelerde şubeleri varsa o ülkenin kanunu kitabı flan da denetliyor dernekleri vakıfları. Bir yanlış yapan varsa gözünün yaşına bakılmasın cezalandırılsın. Bunun aksini iddia etmem ben. Ama toptancı anlayışa karşıyım sadece.

Konu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kemal Kılıçdaroğlu'na açtığı dava. Ama alakasız yerlere çekildi. Bakan'ın açıklamasının videosu üstte attım izleyip değerlendirir herkes ben yalan flan söylemiyorum. Bakanı flan da savunmuyorum.

Not: Bu paylaşımın benimle ne alakası var anlayamadım? Ben zam gelmesini veya zamları savunmuyom ki. Keşke tek bir kuruş zam gelmese hiçbir ürüne.

Not2: Forum içerisin de Kemal Kılıçdaroğlu hakkında haber yapılamaz eleştirel konu açılamaz ise açıkça söyleyin bir daha açmayayım.
Kardeşim konu Kılıçdaroğlu'nu eleştirmen değil ki; AKP'yi ilgilendiren her konuda adın geçiyor, sayfalar boyu savunuyorsun adamların her yaptıklarını. Hiç şimdi ben tarafsız konuşuyorum diye bizi yeme.

Senin o "yanlış yapan cezalandırılsın, bunları denetliyorlar zaten" dediğin kurumları denetleyenler de kendi adamları zaten. Kimi kime denetletiyorsun?
 
Bu dernekleri denetleyen kurumlar kuruluşlar var.
İki lafından birisi yalan. Yeter be kardeşim ne utanmazlık bu! Hangi kurum denetliyor? AKP kurumları mı? Yine yalan, hep yalan.
Yabancı ülkelerde şubeleri varsa o ülkenin kanunu kitabı flan da denetliyor dernekleri vakıfları.
Evet, bkz. Almanya'da ceza alan Deniz Feneri yetkililerinin TR'de serbest kalması.
Not2: Forum içerisin de Kemal Kılıçdaroğlu hakkında haber yapılamaz eleştirel konu açılamaz ise açıkça söyleyin bir daha açmayayım.
Ya bırak algı yapmayı. Sana hakaret etmeyeceğim. Dava için malzeme arıyorsun ama sana bu malzemeyi vermeyeceğim. Yalamaya başla avucunu. Hadi.
 
Son düzenleme:
Kardeşim konu Kılıçdaroğlu'nu eleştirmen değil ki; AKP'yi ilgilendiren her konuda adın geçiyor, sayfalar boyu savunuyorsun adamların her yaptıklarını.

Yasak bir şey mi AKP'yi ilgilendiren bir konu açmak veya yazı yazmak?
Forumlar özgür platform değil mi? Herkes hakaret küfür etmediği sürece saygısızlık yapmadığı sürece istediğini yazamaz mı? Oldu olacak ne düşenecem ne yazacam siz söyleyin sadece onları yazalım. O konularda cevap verelim. Sizin gibi düşünmeyenler banlansın.

Senin o "yanlış yapan cezalandırılsın, bunları denetliyorlar zaten" dediğin kurumları denetleyenler de kendi adamları zaten. Kimi kime denetletiyorsun?
Bu konu hakkında benim yapabileceğim ne var? Bir vatandaş olarak. Yasa dışı iş varsa belgelensin kanıtlansın cezalandırılsın.

Bu vakıflar dün kurulmuş değik ki. Ensar 1979. Türgev 1996 kuruluş tarihi. O zamanlar iktidar kim var.
 
Son düzenleme:
@ÖzkanK İktidarın ve muhaliflerin yanlışlarını söyleyebilir misiniz? Terazide hangisi ağır basıyor bakalım ama gerçekten "kaliteli" muhaliflik yapın her 2 taraf içinde.
 
CHP liderinin iddialarında yer alan ifadelerin kurgulanmış ve kara mizaha uygun sayılabilecek bir kaçma senaryosu olduğunun belirtildiği açıklamada, “sayın cumhurbaşkanımızın ABD dahil olmak üzere yurt dışına aktardığı herhangi bir varlığı bulunmamaktadır. Ayrıca vakıf malları hem ABD hukuku açısından hem de Türk hukuku açısından ancak vakfın amaçları için kullanılabilmektedir. Kişisel amaçlar için kullanılamayan bu malları ‘kaçış senaryosunun' parçası olarak göstermek aklı selim bir muhakemenin ürünü olarak da değerlendirilemez. Kaldı ki adı geçen vakıflar tarafından yapılan basın açıklamalarından anlaşılacağı üzere, ABD'de bulunan vakfa gönderilen tutarlar, yine vakfın amaçları doğrultusunda yurt inşaatı için ve diğer hayır faaliyetleri için gönderilmiştir” denildi.
Ne için gönderildiği, ne için kullanılacağının-kullanılabileceğinin manipüle edilmesine engel değil. Bu açıklama hiç tatmin edici değil.
 
@ÖzkanK Benzin fiyatı neden 24 TL oldu kardeşim? Bırak bana propaganda yapmayı. Bunu açıkla! Bunun sorumlusu 20 yıllık AKP iktidarı değil mi?

Şu an ekonomik sorunların hepsinden AKP sorumlu. Şu an ekonomi kötü ayrıca bunu inkar edecek veya yok diyecek halim yok. Ama bunlar benim Kemal Kılıçdaroğlu'nu sevmem veya desteklemen için gerekçe değil ki. Siyasetini beğenmiyorum yaptığı işleri söylemleri çok yanlış buluyorum bu kadar basit.

Akaryakıt konusunda ne yazık ki dışa bağımlıyız ve dolar ile alım yapılıyor. Dolar yüksek olunca fiyat da yükseliyor. Üstüne Rusya-Ukrayna savaşı, varil petrol fiyatlarını yükseltti. Bu yüzden akaryakıt fiyatları yüksek.
 
Son düzenleme:
Ülke her yönden batmış üretim yok işsizlik mülteci vs vs. Hala Kılıçdaroğlu'nu eleştiriyor.

Ben de bu şahsın seçimi kaybettikten sonra ülkeden hızla kaçacağına inanıyorum.

Kılıçdaroğlu'nu sevmem ama adam yürekli çatır çatır söylüyor dönen tezgahları.
 
Yönetim işleyişi tam olarak böyle:
1653663130338.png


Bu arada denetimi de kendisi yapıyor. Ama şey gibi hani kargocu gelmez ama geldik evde yoktunuz der ya onun gibi bir denetim.
 
Sıkıntı yok adam parti kasasından tazminatı öder giren yine bize girer.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı