Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na 1 milyon TL'lik tazminat davası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Akaryakıt konusunda ne yazık ki dışa bağımlıyız ve dolar ile alım yapılıyor. Dolar yüksek olunca fiyatta yükseliyor üstüne Rusya-Ukrayna savaşı varil petrol fiyatlarını yükseltti bu yüzden akaryakıt fiyatları yüksek.
Dedem, benim güzel dedem, sen bi' randevu al da doktora git dedem. Zihnin bulanmış biraz dedem.

Dolar niye yüksek dedem? Bunu düşünebilecek yetiyi yolda mı kaybettin dedem?
 
Yasak bir şey mi AKP'yi ilgilendiren bir konu açmak veya yazı yazmak?
Forumlar özgür platform değil mi? Herkes hakaret küfür etmediği sürece saygısızlık yapmadığı sürece istediğini yazamaz mı? Oldu olacak ne düşenecem ne yazacam siz söyleyin sadece onları yazalım. O konularda cevap verelim. Sizin gibi düşünmeyenler banlansın.


Bu konu hakkında benim yapabileceğim ne var? Bir vatandaş olarak. Yasa dışı iş varsa belgelensin kanıtlansın cezalandırılsın.

Bu vakıflar dün kurulmuş değik ki. Ensar 1979. Türgev 1996 kuruluş tarihi. O zamanlar iktidar kim var.
O zamanların iktidarıyla şimdinin ne alakası var canım kardeşim benim. O zamanların yetkilileri öldü toprak oldu. Ensar'ın başında 1979'daki adam mı var sanıyorsun sen hala? Kurumun yönetimi komple değişti, hükümet kendi adamlarını doldurdu.

Sen bu konuda vatandaş olarak ne yapabilirsin söyleyeyim: Bu adamları savunmayı bırak, sorgulamaya başla.
 

Dosya Ekleri

  • 1653663668966.png
    1653663668966.png
    23,4 KB · Görüntüleme: 99
Bu Erdoğan'ın bay Kemal takıntısı var gibi. Saray yansa bay Kemal yaptı diye açıklama yapacak.
 
@ÖzkanK sanırım yasak. Ben de 30 Nisan'da CHP'yi ilgilendiren bir konu açmayı denemiştim de ban yedim direkt.
Sen gerçekten bu sebeple ban yediysen o da yanlış, çünkü CHP de sütten çıkmış ak kaşık değil. Onların yaptığı pislikleri de görüyoruz. Ama CHP'yi sevmiyoruz diye AKP'nin yaptığı o kadar kötülüğe de boyun eğmemeliyiz.
 
Ülke her yönden batmış üretim yok işsizlik mülteci vs vs. hala kılıçdaroğlu'nu eleştiriyor.

Arkadaşım ülke kötü diye ben Kemal Kılıçdaroğlu'nun söylemlerini savunmak veya benimsemek zorunda değilim ki. Yapsın CHP yönetimi Mansur Yavaş'ı Cumhurbaşkanı adayı görsün destek nasıl oluyor. Yüzde 60-65 ile Cumhurbaşkanı olur en az.

Ben de bu şahsın seçimi kaybettikten sonra ülkeden hızla kaçacağına inanıyorum.

Ben de senin yarın tecavüzcü olacağına inanıyorum. Hadi bakalım tecavüzcü olmayacağını kanıtla bakalım demek gibi bir şey bu. Böyle saçma ifade olmaz.
Kemal Kılıçdaroğlu akşam 22:00'de gelin kaçışın anatomisini anlatacağım deyip belgesiz bilgisiz ifitara atmış oluyor. Cumhurbaşkanında 1 milyon TL'lik tazminat davası açmış olay bu.

Kılıçdaroğlu'nu sevmem ama adam yürekli çatır çatır söylüyor dönen tezgahları.

Mesele aslında bu kimse Kemal Kılıçdaroğlu'nu sevmiyor beğenmiyor ama Erdoğan nefreti ile söylemlerini sahiplenmek zorunda gibi kalıyor.
Ben kaliteli muhalefet görmek istiyorum derken bunu kast ediyorum.

Bir gün çıkıyor SADAT seçimlere müdahale edecek terörist yetiştiriyor diyor belge yok.
Bir gün çıkıyor Erdoğan kaçacak diyor belge yok.
Bir gün çıkıyor siyasi cinayetler olacak diyor belge yok.
Bir gün çıkıyor Bylook kullananların listesi elimde diyor açıklamıyor.
Bir gün çıkıyor Erdoğan'ın yolsuzluk dosyası elimde diyor halen açıklayacak.
Bir gün çıkıyor terör ile mücadele tezkeresine hayır veriyor.
Bi gün çıkıyor HDP'ye şirin görünmeye çalışan açıklamalar yapıyor.

Bu hareketler bana etik ve sağlıklı gelmiyor olay bu sadece. Dolar isterse 25 TL olsun benzin isterse 50 TL olsun bu mantıkta ki bir siyasetçiye oy verdiremez kimse bana bu kadar basit bunu anlamak çok zor olmasa gerek. Yoksa benim tek düşündüğüm ülkenin çıkarları. Erdoğan gitsin başkası gelsin onlar mesele değil. Erdoğan'ın yanlış kötü yanları yok mu illaha var. Ama bir Kemal Kılıçdaroğlu değil benim için kötünün iyisi halen.
 
Dolar yüksek olunca fiyat da yükseliyor.
Açtığınız konuların hepsi sadece CHP'yi eleştiriyor. Gelen zamları ve hataları eleştirmek yerine gereksiz ne varsa onu eleştiriyorsunuz.

Kılıçdaroğlu'nun elektrik faturasını ödediği hakkında bir haber paylaşmışsınız fakat 1030 TL elektrik faturası gelmesi hakkında tek bir kelime bile etmemişsiniz. 🤔

@ÖzkanK, sanırım yasak. Ben de 30 Nisan'da CHP'yi ilgilendiren bir konu açmayı denemiştim de ban yedim direkt.
Aldığınız uyarıyı bile okumuyorsunuz.

copypaste.png
 
Arkadaşım ülke kötü diye ben Kemal Kılıçdaroğlu'nun söylemlerini savunmak veya benimsemek zorunda değilim ki. Yapsın CHP yönetimi Mansur Yavaş'ı Cumhurbaşkanı adayı görsün destek nasıl oluyor. Yüzde 60-65 ile Cumhurbaşkanı olur en az.
Siyasetten anlamadığınızı tescil etmişsiniz, bravo. Ya arkadaşım Millet İttifakı ısrarla biz tek kişi olarak yönetmeyeceğiz diyor. Aday Mansur da olsa Kılıçdaroğlu da olsa kararlar hep aynı şekilde verilecek ve bunu aday olan değil ittifak belirleyecek.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı