Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na 1 milyon TL'lik tazminat davası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu çok sapmış yemişim KK'yı. Seçim vakti geldiğinde KK veya İmamoğlu aday olursa oy veren kişilerin aklından şüphe duyarım. Y-CHP tayfaya oy vermek ile AKP'ye oy vermek arasında bir fark yok bence. He ama bu ikisinden birisi aday oldu diye gidip AKP'nin içinden çıkan partilere veya AKP'ye oy veren olursa onlarında aklından şüphe duyarım. Benim oy vereceğim kişiler belli Muharrem İnce, Ümit Özdağ veya Mansur Yavaş'tan başkasına oy vermem. Keşke 2018'de CHP Muharrem İnce'nin yoluna taş koymaya çalışmak yerine yeterli desteği sağlasaydı ve İnce kazanmış olsaydı.
 
Bu adamın ülkemizi temsil etmesi onu eleştirmemize engel değil, bilhassa eleştirmemizin birinci sebebi. Seni bilmem ama ülkenin Cumhurbaşkanı'nın korumalarının yurt dışında göstericileri ses duvarı yaparak bastırmaya çalıştıkları video benim yüzümü kızartmıştı.

İki saattir millet kanıtları nedenleri sıralıyor burada, sen daha "nedensiz yere iftira atıyorsunuz" diyorsun. Laftan anlamadığın için aynı şeyleri tek tek yazmanın manası yok ama yine de bir kere daha söyleyeceğim; bir kişiye durup dururken tecavüzcü demekle her yerde yolsuzlukları görülen bir kişiyi eleştirmek aynı şey değildir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adamların bağırışa bak :D yarıldım.
 
Cevap vereyim abi. Ülke içerisin de tek tane KAÇAK Pakistanlı- Afgan veya Suriyeli görmek istemiyorum. Bunun aksini iddia edenin aklından zoru vardır.
Güzel. Sonunda kabul ettin.
@Recep Baltaş Konunun en başında dedim abi şunu ne zaman banlayacaksınız diye. Sürekli böyle algı yapıyor. Maaşlı troll mü acaba, değilse durum daha vahim.
Trol olduğunu düşünmüyorum. Max AKP'li.
 
Güzel. Sonunda kabul ettin.

Trol olduğunu düşünmüyorum. Max AKP'li.

Abicim benim tek derdim ülke vatan millet. Erdoğan seçimi kaybederse kaybetsin dünyanın sonu değil. Ekonomi böyle devam ederse zaten kaybedecek. Ama yeni gelecek olanın iyi olmasını istemek suç gibi davranıyor bazıları.

Bunun aksi iddia edilebilir mi? Bana göre Kemal Kılıçdaroğlu dışında kim aday olursa yüzde 90 seçimi kazanacak zaten. Tek kazanma şansı AKP'nin ekonomiyi biraz toparlamak veya CHP'nin Kemal Kılıçdaroğlunu aday yapması veya HDP ile görünür ittifak yapması.

Ayrıca şunu belirtmek isterim vatandalık alanları atacaz hepsini sınırdışı edeceğiz bir tane bile Afgan-Suriyeli kalmayacak gibi söylemleri uçuk buluyorum. Çobanlık için kullanılan kayıtlı çalışma izni olan Afganlar kalabilir bana göre.( Ağır denetim ile tabi. En ufak bir suça karışırsa şutlanır.) Veya adam Suriye'den gelmiş Türkiye'de kuyumcu açmış trilyonluk dükkan işletiyor onu bile atacaz veya Suriyeli kadın bir Türk ile evlenmiş 10 yıl olmuş 3 çocuk yapmış onu bile sınır dışı edeceğiz gibi söylemleri uçuk ve yanlış buluyorum.

Veya turist olarak bile Pakistan'lı Afgan flan gelmesin denmesini yanlış buluyorum.
 
Abicim benim tek derdim ülke vatan millet. Erdoğan seçimi kaybederse kaybetsin. Ekonomi böyle devam ederse zaten kaybedecek. Ama yeni gelecek olanın iyi olmasını istemek suç gibi davranıyor bazıları.
Bunun aksi iddia edilebilir mi?

Ama vatandalık alanları atacaz hepsini sınırdışı edeceğiz bir tane bile Afgan-Suriyeli kalmayacak gibi söylemleri uçuk buluyorum. Çobanlık için kullanılan kayıtlı çalışma izni olan Afganlar kalabilir bana göre.( ağır denetim ile tabii. En ufak bir suça karışırsa şutlanır.) Veya adam Suriye'den gelmiş Türkiye'de kuyumcu açmış trilyonluk dükkan işletiyor onu bile atacaz veya Suriyeli kadın bir Türk ile evlenmiş 10 yıl olmuş 3 çocuk yapmış onu bile sınır dışı edeceğiz gibi söylemleri uçuk ve yanlış buluyorum.

Veya turist olarak bile Pakistan'lı Afgan flan gelmesin denmesini yanlış buluyorum.

Hocam yanlış anlamayın ama sormadan edemeyeceğim gazetecilik veya medya üzerine bir eğitim aldınızmı 😃.
 
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde “bir kaçış planının anatomisini ifşa edeceğim” diyerek duyurduğu açıklamasında Cumhurbaşkanı ve AKP genel başkanı Tayyip Erdoğan ve ailesinin ABD'ye kaçmak için paravan bir vakıf kurduğunu söylemişti. Kılıçdaroğlu, bu vakıfa ensar vakfı ile türgev vakfı üzerinden 1 milyar lira aktarıldığını kaydetmiş ve birkaç yüz kişi için “kaçış planı” organize edildiğini söylemişti.

Erdoğan'ın avukatı Hüseyin aydın, Kılıçdaroğlu'na vakıflar aracılığıyla yurt dışına para kaçırıldığı iddiaları nedeniyle toplam 1 milyon TL'lik tazminat davası açıldığını duyurdu.

CHP liderinin iddialarında yer alan ifadelerin kurgulanmış ve kara mizaha uygun sayılabilecek bir kaçma senaryosu olduğunun belirtildiği açıklamada, “sayın cumhurbaşkanımızın ABD dahil olmak üzere yurt dışına aktardığı herhangi bir varlığı bulunmamaktadır. Ayrıca vakıf malları hem ABD hukuku açısından hem de Türk hukuku açısından ancak vakfın amaçları için kullanılabilmektedir. Kişisel amaçlar için kullanılamayan bu malları ‘kaçış senaryosunun' parçası olarak göstermek aklı selim bir muhakemenin ürünü olarak da değerlendirilemez. Kaldı ki adı geçen vakıflar tarafından yapılan basın açıklamalarından anlaşılacağı üzere, ABD'de bulunan vakfa gönderilen tutarlar, yine vakfın amaçları doğrultusunda yurt inşaatı için ve diğer hayır faaliyetleri için gönderilmiştir” denildi.

Erdoğan, başka davalardan Kemal Kılıçdaroğlu'ndan kazandığı 250 bin TL'yi de türgev ve ensar vakfı'na bağışladığını söylemişti. Türgev ise Erdoğan'ın bağışını, Kılıçdaroğlu'nun “para aktarılıyor” diyerek isim vermeden işaret ettiği ABD'deki türken vakfı'na gönderme kararı almıştı. ben de bu 250 bin TL'yi türgev ve ensar vakfı'na verelim. Hiç olmazsa bay Kemal'in birkaç kuruşu buralara nasip olsun. Nereden ne geliyor, milletimiz de bunu görmüş olsun. dedi


Doymuyordu...
 
Abicim benim tek derdim ülke vatan millet. Erdoğan seçimi kaybederse kaybetsin dünyanın sonu değil. Ekonomi böyle devam ederse zaten kaybedecek. Ama yeni gelecek olanın iyi olmasını istemek suç gibi davranıyor bazıları.
Siz şimdi tarafsız bir şekilde sadece vatan/millet derdindeyim diyorsunuz ya, ben sizin mesaj geçmişinize baktım (yaklaşık 2800 mesaj) mesajlarınızın çoğu siyaset ile ilgili. Bu 2800 mesajdan tek bir tane AKP'yi eleştiren mesaj çıkar mı? İçlerinden sadece bir tane AKP eleştirisi çıkarsa haksız olduğumu kabul edip özür dileyeceğim. Ama çıkmazsa siz de ortalıkta "ben tarafsızım" diye gezmeyin.
 
Hocam siz şimdi tarafsız bir şekilde sadece vatan/millet derdindeyim diyorsunuz da, ben sizin mesaj geçmişinize baktım (yaklaşık 2500 mesaj) mesajlarınızın çoğu siyaset ile ilgili. Bu 2500 mesajdan tek bir tane AKP'yi eleştiren mesaj çıkar mı? İçlerinden sadece bir tane AKP eleştirisi çıkarsa haksız olduğumu kabul edip özür dileyeceğim. Ama çıkmazsa siz de ortalıkta "ben tarafsızım" diye gezmeyin.

Hocam benim ağızımdan tarafsızım flan gibi bir laf çıktı mı? Ben açık açık söylüyorum Kemal Kılıçdaroğlu'na karşıyım diye bunu anlamak bu kadar zor mu?
Bakın muhalefete veya CHP'ye karşıyım demiyorum Kemal Kılıçdaroğlu'na karşıyım ve bu konular da tarafım. Altılı masa flan hikaye. Orada tek Kemal Kılıçdaroğlu'nun söylemlerini duyuyorum ben. Ve bu masanın uzun ömürlü olmadığını düşünüyorum.

CHP çıksın Mansur Yavaş'ı aday göstersin oy bile atabilirim. Bak şu notu da düşeyim. Bu iptal edilen İstanbul seçimleri var ya. O zaman İstanbul'da olsam oyumu Ekrem İmamoğlu'na verecektim. O derece haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Ama şu an aday olsa Ekrem İmamoğlu'na oy vermem o ayrı.

Yani işin özü ben ülkemin çıkarları peşindeyim. Eğer trol olsam para alıyor olsam gidern ölümüne Kemal Kılıçdaroğlu'nu savunurdum. Bu sayede Erdoğan'ın karşısına aday olur ve kaybederdi. Aklı sıra muhalif olan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nu savunanlar muhalefete en büyük zararı verenler bana göre ama farkında değiller.
 
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı