paradx6282 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #1 Arkadaşımla Steam üzerinden Cuphead aldık. Online nasıl oynanır bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşımla Steam üzerinden Cuphead aldık. Online nasıl oynanır bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim.
0Kedy Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #2 Shift+Tab yapınca açılan ekrandan arkadaşını çağırman lazım Steam Remote Play Play your games in exciting new ways with Steam Remote Play. store.steampowered.com Artı 0 Eksi
Shift+Tab yapınca açılan ekrandan arkadaşını çağırman lazım Steam Remote Play Play your games in exciting new ways with Steam Remote Play. store.steampowered.com
KS KS paradx6282 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #3 0Kedy dedi: Shift+Tab yapınca açılan ekrandan arkadaşını çağırman lazım. Steam Remote Play Play your games in exciting new ways with Steam Remote Play. store.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Buldum nasıl yapılacağını teşekkürler. Son düzenleme: 7 Eylül 2022 Artı 0 Eksi
0Kedy dedi: Shift+Tab yapınca açılan ekrandan arkadaşını çağırman lazım. Steam Remote Play Play your games in exciting new ways with Steam Remote Play. store.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Buldum nasıl yapılacağını teşekkürler.
A Agony1376 Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.102 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2025 #4 paradx6282 dedi: Buldum nasıl yapılacağını teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Reis selamlar nasıl yaptınız acaba. Artı 0 Eksi
paradx6282 dedi: Buldum nasıl yapılacağını teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Reis selamlar nasıl yaptınız acaba.