Cupra Formentor 1.5 eTSI alınır mı?

McCharty

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Aile aracı değiştirmeyi düşünüyoruz. Cupra'da şu an indirim varmış. Ben aslında A3 sedan istiyorum ama A3 bütçe olarak biraz bayağı bir yukarıda kalıyor. İkinci el A3'lere de baktım ama babam ikinci el almaktansa sıfır araç almayı tercih ediyor. Ayrıca bagaj sorunu çekiyoruz. Şu an golf 7 kullanıyoruz. Asıl değiştirme sebebi de bagaj zaten.

Arkadaşlar merhaba. Aile aracı değiştirmeyi düşünüyoruz. Cupra'da şu an indirim varmış. Ben aslında A3 sedan istiyorum ama A3 bütçe olarak biraz bayağı bir yukarıda kalıyor. İkinci el A3'lere de baktım ama babam ikinci el almaktansa sıfır araç almayı tercih ediyor. Ayrıca bagaj sorunu çekiyoruz. Şu an golf 7 kullanıyoruz. Asıl değiştirme sebebi de bagaj zaten.

Cupra'nın bagajı da size yetmez gibi geldi. Büyük bagaja sahip değil.
Eğer bagaj bize yeter diyorsanız detay verebilirim 3 yıldır 3 farklı Cupra kullandım.

Babam ikinci el almaktansa sıfır araç almayı tercih ediyor. Ayrıca bagaj sorunu çekiyoruz. Şu an golf 7 kullanıyoruz.

Bakın burası çok doğru. Babanız kitabın ortasından konuşmuş. 30 bin Km'de geri çekilmiş km gördü bu gözler. Boş paket bile olsa ilk sahibi siz olursunuz sıfır alınca. Golf 7 baktığınız araçtan çok daha iyi bana göre. C segmentin referans modellerinden bir tanesidir golf. O sınıfa yön veren bir model.

@alafranga söylediklerine ek olarak Trim sesleri, bu arabada oda var çünkü.

Son düzenleme:
A3 aşırı ufak impulse formentorlari 2380 den veriyolar güzel araba tercih edilebilir 0 araba aliyosun alternator bozuldumu ver servise degistirsin garantiden garanti bitince satarsin cok da dert degil yani alternator şanzımanıda cok iyi cupranin

Kötü yalıtım, kötü süspansiyon, alternatör arızası. O fiyatlara alınacak araç değil.
1.5 etsilerde kronik alternatör arızası var fakat zaten araç garantili olacak. Garantisi bitmeden satılırsa güzel araçtır.
Bakın burası çok doğru. Babanız kitabın ortasından konuşmuş. 30 bin Km'de geri çekilmiş km gördü bu gözler. Boş paket bile olsa ilk sahibi siz olursunuz sıfır alınca. Golf 7 baktığınız araçtan çok daha iyi bana göre. C segmentin referans modellerinden bir tanesidir golf. O sınıfa yön veren bir model.

Fikirleriniz için teşekkürler. Bu fiyat bandında yani max 2.4 olacak şekilde marka model tavsiyeniz varsa onları da alabilirim. Sıfır veya ikinci el ama ikinci el olacaksa bile minimum 2020-2021 model olması lazım.
Cupra'nın bagajı da size yetmez gibi geldi. Büyük bagaja sahip değil.
Eğer bagaj bize yeter diyorsanız detay verebilirim 3 yıldır 3 farklı Cupra kullandım.
Hocam fikirlerine açığım. Salı günü test sürüşü var. İşten çıkabilirsem bende gideceğim.

Fikirleriniz için teşekkürler. Bu fiyat bandında yani Max 2.4 olacak şekilde marka model tavsiyeniz varsa onları da alabilirim. Sıfır veya ikinci el ama ikinci el olacaksa bile minimum 2020-2021 model olması lazım.

Hocam fikirlerine açığım. Salı günü test sürüşü var. İşten çıkabilirsem bende gideceğim.

Öncelikle Formentor özelinde konuşacağım. Yalıtım çok iyi değil. "Çok" kötü demem ama çok da iyi diyemem. Yol sesi, rüzgar sesi, bozuk yollarda tangır tungur gitmesi gibi tabirler bir nebze doğru. Süspansiyon konforu C sedan gibi değil onu bilerek almalısınız. Araba zaten sportif SUV o yüzden konfordan ziyade daha çok performans odaklı düşünülmüş süspansiyon ve yürüyen aksam konusunda.
Dış görünüşü harika, arabaya bakan bir kez daha bakıyor kesinlikle. Sürüş zevki, dinamikleri ve hissiyatı gerçekten beni tatmin ediyor. E-TSI konusunda arkadaşların dediği alternatör problemi mevcut ama bu zamana kadar yeni Formentor'lar için bu şikayeti almadım. Bende aktif olarak etec (alternatör teknolojili başka bir araç) kullanıyorum ve bu alternatör konularında bayağı bir içli dışlıyım. Avek servisine gelirseniz veya İstanbuldaysanız bende yardımcı olabilirim araç konusunda. Şu an serviste yeni Formentor ile ilgili ciddi problemlerle karşılaşmadık.

En temizi Japon'dan şaşmamak. Babam arızasız olsun diye Corolla aldı. Şu ana kadar sıfır arıza (LPG hariç, ki o da kötü gazdan kaynaklıydı) Belki sizin bütçenizden aşağıda ancak arızasız bir deneyim yaşatır. Dilerseniz SUV modellerine de bakabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı