Cupra Formentor 1.5 eTSI alınır mı?

Fikirleriniz için teşekkürler. Bu fiyat bandında yani max 2.4 olacak şekilde marka model tavsiyeniz varsa onları da alabilirim. Sıfır veya ikinci el ama ikinci el olacaksa bile minimum 2020-2021 model olması lazım.

Hocam fikirlerine açığım. Salı günü test sürüşü var. İşten çıkabilirsem bende gideceğim.
Marka takintiniz yoksa asagidaki arac olabilir. Donanim, kalite, konfor hepsini barindirir.

Ilan ornek olarak atilmistir, arastirarak daha uygunu bulunabilir

En temizi Japon'dan şaşmamak. Babam arızasız olsun diye Corolla aldı. Şu ana kadar sıfır arıza (LPG hariç, ki o da kötü gazdan kaynaklıydı) Belki sizin bütçenizden aşağıda ancak arızasız bir deneyim yaşatır. Dilerseniz SUV modellerine de bakabilirsiniz.
Toyota cross'a baktım şimdi fiyat olarak aşağı yukarı yakınlar. Tip olarak ben çok beğenemedim ama detaylı inceleyeceğim.
Öncelikle Formentor özelinde konuşacağım. Yalıtım çok iyi değil. "Çok" kötü demem ama çok da iyi diyemem. Yol sesi, rüzgar sesi, bozuk yollarda tangır tungur gitmesi gibi tabirler bir nebze doğru. Süspansiyon konforu C sedan gibi değil onu bilerek almalısınız. Araba zaten sportif SUV o yüzden konfordan ziyade daha çok performans odaklı düşünülmüş süspansiyon ve yürüyen aksam konusunda.
Dış görünüşü harika, arabaya bakan bir kez daha bakıyor kesinlikle. Sürüş zevki, dinamikleri ve hissiyatı gerçekten beni tatmin ediyor. E-TSI konusunda arkadaşların dediği alternatör problemi mevcut ama bu zamana kadar yeni Formentor'lar için bu şikayeti almadım. Bende aktif olarak etec (alternatör teknolojili başka bir araç) kullanıyorum ve bu alternatör konularında bayağı bir içli dışlıyım. Avek servisine gelirseniz veya İstanbuldaysanız bende yardımcı olabilirim araç konusunda. Şu an serviste yeni Formentor ile ilgili ciddi problemlerle karşılaşmadık.
Maalesef Ankara'da ikamet ediyorum. Ama genel olarak anladığım kadarıyla Cupra Yeni Formentor 1.5 eTSI'ı tavsiye ediyorsunuz değil mi?
Marka takintiniz yoksa asagidaki arac olabilir. Donanim, kalite, konfor hepsini barindirir.

Ilan ornek olarak atilmistir, arastirarak daha uygunu bulunabilir
Babamla bir konuşayım. Marka hakkında çok bir bilgim yok ama araba genel olarak güzel bir arabaya benziyor. Araştıracağım.
Diğer arkadaşa da yazdım. Siz attıktan sonra baktım dış görünüş olarak çok beğenemedim ama detaylı olarak araştıracağım.

Toyota Cross'a baktım şimdi fiyat olarak aşağı yukarı yakınlar. Tip olarak ben çok beğenemedim ama detaylı inceleyeceğim.

Maalesef Ankara'da ikamet ediyorum. Ama genel olarak anladığım kadarıyla Cupra Yeni Formentor 1.5 ETSI'ı tavsiye ediyorsunuz değil mi?

Babamla bir konuşayım. Marka hakkında çok bir bilgim yok ama araba genel olarak güzel bir arabaya benziyor. Araştıracağım.

Diğer arkadaşa da yazdım. Siz attıktan sonra baktım dış görünüş olarak çok beğenemedim ama detaylı olarak araştıracağım.

Ankara için klasik Doğuş Oto diyebilirim. Evet ben genel anlamda yüksek konfor beklemiyorsanız tavsiye ediyorum. O fiyata alınacak en yakışıklı ve donanımlı araçlardan birisi.

Corolla cross iyi bir tercih. Tabii tasarım bir Formentor değil. Formentor bence C segmentin en karizmatik araçlarından. Ben araç tercih ederken motor, şanzıman, yürüyen ilk önce bunlara öncelik veriyorum. Ama bir alternatifte ben vereyim size. Tipik Japon yalıtım sorunları içermeyen, premium bir segment araçtır tabii C segment SUV değil. Corolla cros modelinden daha az yakar, vergisi de daha düşüktür.

Borçlarımı bitirince, benim de alacağım model kendisi aynı zamanda.

Ankara için klasik Doğuş Oto diyebilirim. Evet ben genel anlamda yüksek konfor beklemiyorsanız tavsiye ediyorum. O fiyata alınacak en yakışıklı ve donanımlı araçlardan birisi.
Teşekkür ederim.
Corolla cross iyi bir tercih. Tabii tasarım bir Formentor değil. Formentor bence C segmentin en karizmatik araçlarından. Ben araç tercih ederken motor, şanzıman, yürüyen ilk önce bunlara öncelik veriyorum. Ama bir alternatifte ben vereyim size. Tipik Japon yalıtım sorunları içermeyen, premium bir segment araçtır tabii C segment SUV değil. Corolla cros modelinden daha az yakar, vergisi de daha düşüktür.

Borçlarımı bitirince, benim de alacağım model kendisi aynı zamanda.

Lexus'u genel olarak bende beğeniyorum ve seviyorum ama Türkiye'de tutulmaması bir sorun olarak geliyor bana. Olası bir sıkıntıda kolay kolay çözülmezmiş gibi düşünüyorum. Tabii ki detayını bilmiyorum. Bilginiz var mı bu konuda?

Teşekkür ederim.

Lexus'u genel olarak bende beğeniyorum ve seviyorum ama Türkiye'de tutulmaması bir sorun olarak geliyor bana. Olası bir sıkıntıda kolay kolay çözülmezmiş gibi düşünüyorum. Tabii ki detayını bilmiyorum. Bilginiz var mı bu konuda?

Hocam tutulmadığını kim söyledi? Marka algısı var Türkiye'de. Sadece yüksek hacimli motorlara sahip olduğu için fiyatı ve vergileri yüksek biraz daha. Bundan mütevellit ikinci eli diğer markalar kadar hızlı olmadığı doğru. Ama bu sadece şimdilik geçerli. 1.5 motorlar ile birlikte bunu da aşmaya başladılar. Gerektiğinde ayağınıza helikopter göndererek destek verebilecek bir firmadan bahsediyoruz. Sizce çözemezler mi sorun çıktığında. Ek olarak firma bizzat geri alım garantisi dahi sunuyor. Söylenenlere çok inanmayın.

Takumi ustalarının elinden çıkıyor bu araçlar. Malzeme ve işçilik kalitesi birçok alman rakibinden de iyi. İnsanların aklında sadece BMW, Audi, Mercedes olduğu için şaşırmalı doğaldır. Amerika'nın en çok satan markalarından bir tanesi olması tesadüf değil bu markanın.

İnsanlar öğrendikçe, taşlar daha da iyi bir şekilde yerine oturacaktır. LEXUS konusunda endişeniz olmasın.

Hocam tutulmadığını kim söyledi? Marka algısı var Türkiye'de. Sadece yüksek hacimli motorlara sahip olduğu için fiyatı ve vergileri yüksek biraz daha. Bundan mütevellit ikinci eli diğer markalar kadar hızlı olmadığı doğru. Ama bu sadece şimdilik geçerli. 1.5 motorlar ile birlikte bunu da aşmaya başladılar. Gerektiğinde ayağınıza helikopter göndererek destek verebilecek bir firmadan bahsediyoruz. Sizce çözemezler mi sorun çıktığında. Ek olarak firma bizzat geri alım garantisi dahi sunuyor. Söylenenlere çok inanmayın.

Takumi ustalarının elinden çıkıyor bu araçlar. Malzeme ve işçilik kalitesi birçok alman rakibinden de iyi. İnsanların aklında sadece BMW, Audi, Mercedes olduğu için şaşırmalı doğaldır. Amerika'nın en çok satan markalarından bir tanesi olması tesadüf değil bu markanın.

İnsanlar öğrendikçe, taşlar daha da iyi bir şekilde yerine oturacaktır. LEXUS konusunda endişeniz olmasın.
Tutulmamasından kastım bizim ülkemizden bahsediyorum. Genel olarak Lexus'un kaliteli bir marka olduğunu bende biliyorum ve dediğim gibi seviyorum da zaten. Ama genel olarak satışı vs. zaten zor bir araba. Sarı sitede toplam 88 ilanı var. Tutulmamaktan kastım oydu. Olası bir arızada vs. yedek parçalarını, desteğini falan ne kadar hızlı veriyorlar? Bilginiz var mı? Bilmediğimden soruyorum yanlış anlaşılmasın.

Tutulmamasından kastım bizim ülkemizden bahsediyorum. Genel olarak Lexus'un kaliteli bir marka olduğunu ben de biliyorum ve dediğim gibi seviyorum da zaten. Ama genel olarak satışı vs. zaten zor bir araba. Sarı sitede toplam 88 ilanı var. Tutulmamaktan kastım oydu. Olası bir arızada vs. yedek parçalarını, desteğini falan ne kadar hızlı veriyorlar? Bilginiz var mı? Bilmediğimden soruyorum yanlış anlaşılmasın.

Anladım hocam, tabii araştırabilirsiniz de bununla ilgili çok şikayet yok. Ama artık firmaların depolama anlayışları çok değişti. Onun özellikle altını çizmek isterim. Ben Citroën aracım için 1 aydır parça bekliyorum, artık parça depolamıyorlar firmalar. Ufacık bir conta bile ellerinde olmayabiliyor. Aracımda bayağı satılan bir araç. Kam mili gibi kritik bir parça olmasına rağmen, ellerinde yok. 1 tane kapı karşılığı conta almak istedim, o bile yok. PSA biliyorsunuz çok satan bir marka ülkemizde. Tabi benim söylediklerim yetkili servis için geçerli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı