Aynı durumdan muzdarıbım sornasında o ogrenci mail ile de actıysam indirim düşmedi şuan da TR yi doğrulama listesinden kaldırmışlar ben gmail ile dogrulama yaparken uyarı yoktu sornadan edu mail ile students sayfasını kullanabilirsiniz uyarısı eklemişler.@Fermion
Gayette alakasi var. Girin sartlar kismini okuyun uye olunan mail ile dogrulama yapilan mailin eslesmesi gerekiyor maddesi var.
Yeni kaldirmislar tr yiAynı durumdan muzdarıbım sornasında o ogrenci mail ile de actıysam indirim düşmedi şuan da TR yi doğrulama listesinden kaldırmışlar ben gmail ile dogrulama yaparken uyarı yoktu sornadan edu mail ile students sayfasını kullanabilirsiniz uyarısı eklemişler.
Vatan dediğin bu aslanlar, bir de bunları doğuran aslan analar.Listede Türkiye olmadığından alamayan arkadaşlar için kesin çözüm veriyorum:
Ülke seçtiğimiz sayfada F12 ye basarak konsolu açıyoruz ve Sources altında Overrides kısmında masaüstünde boş bir klasör oluşturup o klasöre klasör izni veriyoruz.
Daha sonra Network kısmında site yüklendiğinde listelenen öğeler arasında "theme?locale=en-US" öğesi bulup sağ tıklıyoruz ve Override Content diyoruz. Çıkan config dosyasında countries listesinin en altına TR ekliyoruz ve ctrl+s ile kaydedip siteyi ctrl+f5 ile yeniliyoruz. Artık listede Turkey de çıkacak. Ben bu sayede aldım.
Eki Görüntüle 2486519Eki Görüntüle 2486520
Listede Türkiye olmadığından alamayan arkadaşlar için kesin çözüm veriyorum:
Ülke seçtiğimiz sayfada F12 ye basarak konsolu açıyoruz ve Sources altında Overrides kısmında masaüstünde boş bir klasör oluşturup o klasöre klasör izni veriyoruz.
Daha sonra Network kısmında site yüklendiğinde listelenen öğeler arasında "theme?locale=en-US" öğesi bulup sağ tıklıyoruz ve Override Content diyoruz. Çıkan config dosyasında countries listesinin en altına TR ekliyoruz ve ctrl+s ile kaydedip siteyi ctrl+f5 ile yeniliyoruz. Artık listede Turkey de çıkacak. Ben bu sayede aldım.
Eki Görüntüle 2486519Eki Görüntüle 2486520
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.