Yazılım Cursor Pro üniversite öğrencilerine 1 yıl boyunca ücretsiz

Listede Türkiye olmadığından alamayan arkadaşlar için kesin çözüm veriyorum:

Ülke seçtiğimiz sayfada F12 ye basarak konsolu açıyoruz ve Sources altında Overrides kısmında masaüstünde boş bir klasör oluşturup o klasöre klasör izni veriyoruz.
Daha sonra Network kısmında site yüklendiğinde listelenen öğeler arasında "theme?locale=en-US" öğesi bulup sağ tıklıyoruz ve Override Content diyoruz. Çıkan config dosyasında countries listesinin en altına TR ekliyoruz ve ctrl+s ile kaydedip siteyi ctrl+f5 ile yeniliyoruz. Artık listede Turkey de çıkacak. Ben bu sayede aldım.
Eki Görüntüle 2486519Eki Görüntüle 2486520
sanırım servis mimarisine geçmişler, theme i bulamıyorum.

Geri almışlar denemeyin boşuna.
sen nasıl almıştın

1746803108653.png
ulkeyi ekleyebildim fakat devaminda olmuyor. yine 3. sinif muamelesi goruyoruz

Tema yöntemi ile alınan abonelikleri iptal etmişler. Forumlarından da saçma bir mesaj yayınlamışlar. Sistemin kötüye kullanılmaması için sadece belirli ülkelere izin veriyoruz tarzı.

Afganistan bile var Türkiye yok. AKP Türkiye'sine herkes bir göz atsın :)

Ben burada Cursor/SheerID tarafını haksız buluyorum. SheerID'nin amacı zaten bu. Kişinin gerçek bir öğrenci olduğunu doğrulamak. Suistimal edilen üniversiteleri listeden kaldırırsın. Geri kalanlar için de belge göndermesini istersin olur biter. Biraz uğraşmak yerine kökten kaldırıyorlar direkt. Kurunun yanında yaşta yanıyor. Suistimal olaylarının sadece Türkiye'de olduğunu sanmıyorum.

Ben burada Cursor/SheerID tarafını haksız buluyorum. SheerID'nin amacı zaten bu. Kişinin gerçek bir öğrenci olduğunu doğrulamak. Suistimal edilen üniversiteleri listeden kaldırırsın. Geri kalanlar için de belge göndermesini istersin olur biter. Biraz uğraşmak yerine kökten kaldırıyorlar direkt. Kurunun yanında yaşta yanıyor. Suistimal olaylarının sadece Türkiye'de olduğunu sanmıyorum.

Ya suistimallik bir şey yok. Suistimalin kralı balkan üniversitelerinden yapılıyor zaten. Konu tamamen Türkiye olması. Güncel küresel düzende bulunduğumuz durum. Yoksa SheerID'de sadece e-Devlet'ten alınan öğrenci belgesi ile doğrulama seçeneği var.

10-15 güne kalmaz balkanlardaki noname üniversitelerden yıllık hesap almaya başlarız. Canva'daki gibi.

Güncelleme: Türkiye aşırı talepten ötürü listeden kaldırılmış arkadaşlar. :(

Sebebi de şu bence: Bazı sitelerde öğrenci olarak alınan cursor hesapları satılmaya başlanmış. Sadece edu mail ile değil de ek doğrulama getirirlerse sanırım geri açılacaktır.

Tüm Avrupa Amerika UK açık, cursoru Türkiye'de kullanan kişi Güney Afrika'dan bile azdır kasıtlı yapılmış gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı