Curved mi Düz mü?

Hyperiod

Decapat
Arkadaşlar çok oyun oynayan birisi değilim daha çok günlük işlerle uğraşıyorum. Hangisi benim için daha iyi olur?

Rekabetçi oyun oynayan biri olsaydınız Curved diyebilirdim. Özellikle 27 inç ve üzeri olacaksa. Düz ya da curved olması tamamen size kalmış ama bildiğim kadarıyla curved monitörlerde ışık sızması daha fazla oluyormuş.

Bu tercih meselesidir. İyi veya kötü olarak değerlendirmeyi kişi kendi yapabilir.

Arkadaşlar çok oyun oynayan birisi değilim daha çok günlük işlerle uğraşıyorum. Hangisi benim için daha iyi olur?
Bence nasıl alıştıysan öyle. He belki dersin ben yeniliklere açık bir insanım ozaman curved alabilirsin

Aslında 1800-1500R Curved monitörleri denemekten zarar gelmez bence. Ben ilk Curved deneyimimi 1000R bir monitörde yaşamıştım . Önermem alışması çok zor oluyor. Şu an çok rahatlıkla kullanabiliyorum ikisini o ayrı.

Normal ekrana bakınca çok bir farkı belli olmuyor sanki ama bana sorarsanız Curved daha kullanışlı.

Anladığım kadarıyla görüp almak en mantıklısı. Şuan 19 inch 10 senelik bir monitör kullanıyorum hangisine geçsemde iyi olacakmış gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…