Curved mı düz mü?

Hocam fark etmiyor tamamen göz alışkanlığı bende Curved vardı düze gectim dedim bune boyle sonra zamanla aliştım kardesimdeki Curved'e bakim dedim bu sefer ona bune dedim ama bence düz daha iyi.

Düz IPS tabii ki. Mini LED olmayan hiçbir VA tercih etmezdim. VA panelin tek avantajı daha iyi siyahlara ve daha az glowa sahip olması. Ancak hareketli oyunlarda IPS her zaman üstün olacak, ayrıca "VA smearing" ve ghosting problemlerine maruz kalmazsın. Ha OLED bir Curved alıyorsan bambaşka bir hikaye.

Bu monitör sizin ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır görüntü olarak ancak asansör olsun derseniz illakin buyrun:Philips Evnia 24M2N3200A 23,8" 180Hz 0,5ms IPS Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com

2. El aradadimdan 24 inc 1080p 144hz curved oval gbi monitor aldim guzel birseymis begendim. Cs2 pubg fln oynuyorm tavsiye ederm

Bence daha güzel zevkli ama böyle uzaktan PS5 falan oynayacaksanız biraz mesafeli o zaman düz.

Düz kullanıyorsanız düzden devam edin bence (kavisliden düze dönünce sanki dışa doğru bükülmüş hissiyatı veriyor), kavislinin hissiyat olarak pek bir artısı yok sadece daha estetik duruyor. Belli bir bütçenin üstüne çıkamıyorsanız düz daha mantıklı, kavisliler biraz daha pahalı oluyor.

144 / 165 hz konusunada çok takılmayın, hissedilir bir fark olmuyor ikisi arasında.

Son olarak 24" üzeri bir monitör alacaksanız 1080p almayın, kötü gözüküyor bir müddet sonra gözde yoruyor.

Son düzenleme:
4 yıldır Curved kullanıyorum, düz monitöre göre inanın farkı yok.

Flat al monitör standı al asansör de olur ileri geride olur taklada atar.

Düz, yani tüplü ekran ile başladım ve 18 yıllık tecrübem bana düz diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…