Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2021 #11 KaanW dedi: Karnel ile overclock yaparak performansı artırabilirsin. Mi 6 cihazımı 3.36 GHz'den 2.59 GHz yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Cidden "nE” overclock yaparak işlemci GHz'ini mi düşürdün?
KaanW dedi: Karnel ile overclock yaparak performansı artırabilirsin. Mi 6 cihazımı 3.36 GHz'den 2.59 GHz yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Cidden "nE” overclock yaparak işlemci GHz'ini mi düşürdün?
Showdown King Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 2.281 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Duisburg Daha fazla Sistem Özellikleri i5 760 - 8 RAM - R7 250- Asus P55LX - Samsung Evo 860 250 GB - 800~ GB HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ekim 2021 #12 Zinederon dedi: Cidden "nE” overclock yaparak işlemci GHz'ini mi düşürdün? Genişletmek için tıkla... Gülmekten yazamıyorum...
Zinederon dedi: Cidden "nE” overclock yaparak işlemci GHz'ini mi düşürdün? Genişletmek için tıkla... Gülmekten yazamıyorum...
Bebek Shaun Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 996 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2021 #13 LazJedi dedi: Aktif olarak bankacılık uygulamaları kullanıyorsanız tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Papara, ininal vs kullanıyorum öyle Akbank ziraat tarzı yok.
LazJedi dedi: Aktif olarak bankacılık uygulamaları kullanıyorsanız tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Papara, ininal vs kullanıyorum öyle Akbank ziraat tarzı yok.
YAKKL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 273 Çözümler 1 17 Ekim 2021 #14 Ben Havoc-OS GSI sürümünü kullanıyorum(telefonum bayağı kötü ROM yok.). Lineage OS da kullanabilirsin.
Ben Havoc-OS GSI sürümünü kullanıyorum(telefonum bayağı kötü ROM yok.). Lineage OS da kullanabilirsin.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2021 #15 Bebek Shaun dedi: Papara, ininal vs kullanıyorum öyle Akbank ziraat tarzı yok. Genişletmek için tıkla... İçinde casus yazılım olsa bile ki bence casus yazılım olsaydı öyle yüksek hızla olmazdı Papara ininalden bir şey olmaz. En fazla 50 liranın çalarlar.
Bebek Shaun dedi: Papara, ininal vs kullanıyorum öyle Akbank ziraat tarzı yok. Genişletmek için tıkla... İçinde casus yazılım olsa bile ki bence casus yazılım olsaydı öyle yüksek hızla olmazdı Papara ininalden bir şey olmaz. En fazla 50 liranın çalarlar.
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.741 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 17 Ekim 2021 #16 Zinederon dedi: Neden? Zararlı yazılım olabilir diye mi? Genişletmek için tıkla... Sertifikasız root erişimi açık cihazlarda mobil bankacılık uygulamaları çalışmıyor güvenlik nedeniyle.
Zinederon dedi: Neden? Zararlı yazılım olabilir diye mi? Genişletmek için tıkla... Sertifikasız root erişimi açık cihazlarda mobil bankacılık uygulamaları çalışmıyor güvenlik nedeniyle.