5 576822 Centipat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 366 Çözümler 4 25 Ağustos 2023 #11 Synth36 dedi: Telefona kurarken hata sonucu telefon açılmaz ve komple çöp olabilir. Genişletmek için tıkla... Hmm o zaman ben o işlere giriş miyim bilgi için sağ ol
Synth36 dedi: Telefona kurarken hata sonucu telefon açılmaz ve komple çöp olabilir. Genişletmek için tıkla... Hmm o zaman ben o işlere giriş miyim bilgi için sağ ol
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Ağustos 2023 #12 576822 dedi: Hmm o zaman ben o işlere giriş miyim bilgi için sağ ol Genişletmek için tıkla... Hocam düzgün yaparsan sorun yok ben 1 tane yeri kaçırmıştım telefon hard brick olmuştu genelde soft brick olur ve kolayca çözülür bir de Samsung'larda Knox sayacı diye bir şey var galiba onun bazen sıkıntı çıkardığını duydum.
576822 dedi: Hmm o zaman ben o işlere giriş miyim bilgi için sağ ol Genişletmek için tıkla... Hocam düzgün yaparsan sorun yok ben 1 tane yeri kaçırmıştım telefon hard brick olmuştu genelde soft brick olur ve kolayca çözülür bir de Samsung'larda Knox sayacı diye bir şey var galiba onun bazen sıkıntı çıkardığını duydum.
105993 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 6.913 Makaleler 3 Çözümler 43 25 Ağustos 2023 #13 Telefonun garantisi varsa biter. Telefonun için rom bulamadım crDroid var ama hem unoffical hem de buglı.
Telefonun garantisi varsa biter. Telefonun için rom bulamadım crDroid var ama hem unoffical hem de buglı.