Sizden habersiz resminizi almış ben uyardım kendisini fakat pek umursamadı Geup adı gözükmesin diye onun adını da kestim fakat eğer bir notunuz varsa siz yazın ben SS olarak yollayayım. @er36po
Eki Görüntüle 146880 Sizden habersiz resminizi almış ben uyardım kendisini fakat pek umursamadı Geup adı gözükmesin diye onun adını da kestim fakat eğer bir notunuz varsa siz yazın ben SS olarak yollayayım. @er36po
Merhaba,
Bir soru sormak istiyorum şimdi kasama bakınca aklıma geldi internete bakınca Corsair 900d nin bazı sıkıntıları olduğunu öğrendim basşt hatalar yani :/ bu yüzden diyorum ki kafamdaki zaten asıl hayal bir masa onlarda 3 milyar falan oluyor 2-3 sene sonra yapacağım şimdilik boşa masraf edip 900d almasam Cooler maser master case pro 5 imemi sıvı soğutma eklesem ? Şuan daha mantıklı geldi hem alan kısalırsa benim için de daha iyi olur.
Öcelikle güzel bir rehber olmuş eline sağlık. Ben bu konuda sizinde belirtiğiniz gibi bilgi edinmek istiyorum sıvı soğutma hakkında. Benim gibi 0 bilgi ile gelipde bu konuyla karşılaşan kişilerde en azından bende böyle oldu daha çok soru işareti oluştu kafamda. Daha detaylı bilgi sunma imkanınız nedir? Mesela bükerek kullanılan borular mı yoksa diğeri mi kullanılması mantıklı olur? Custom sıvı soğutma ile ilgili türkçe içerik yok denecek kadar az. Bi hatam varsa affola.
ha bu arada yakın zamanda monitör kasa ve mouse&klavye dahil 2.350 tl civarına denk gelen bir sistem almayı düşünüyorum bütçe meselesini aştıktan sonra ileriki zamanlarda bu pc toplama montaj helede sıvı soğutma konularındaki tecrüben hat safhaya ulaştıktan sonra i7 5930k ya gtx 980 Ti takacağım 2 tane bayağı üst seviye bir sistem düşünüyorum ileriki zamanlar için şuan bütçem yetmez.