Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.805 Makaleler 13 Çözümler 16 25 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar CV hazırlamak için kolay bir site var mı? Baktım bir sürü ama bulamadım. Düzgün basit bir CV hazırlamak istiyorum.
Arkadaşlar CV hazırlamak için kolay bir site var mı? Baktım bir sürü ama bulamadım. Düzgün basit bir CV hazırlamak istiyorum.
Jasoelys Decapat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 744 Makaleler 14 Çözümler 2 25 Eylül 2023 #2 Zety kullanabilirsin işine yarayacaktır.
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #3 Canva. (Doğum gününüz kutlu olsun)
Görkem Arayışı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 2.074 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #4 Canva güzel bence de. Mutlu yıllar
C CasillasYokeden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 1.506 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #5 En kolay, en güzel Canva tabiki. Attacksaw dedi: Arkadaşlar CV hazırlamak için kolay bir site var mı? Baktım bir sürü ama bulamadım. Düzgün basit bir CV hazırlamak istiyorum. Genişletmek için tıkla...
En kolay, en güzel Canva tabiki. Attacksaw dedi: Arkadaşlar CV hazırlamak için kolay bir site var mı? Baktım bir sürü ama bulamadım. Düzgün basit bir CV hazırlamak istiyorum. Genişletmek için tıkla...
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.805 Makaleler 13 Çözümler 16 25 Eylül 2023 #6 snageX dedi: Canva. (Doğum gününüz kutlu olsun) Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. <3 Görkem Arayışı dedi: Canva güzel bence de. Mutlu yıllar Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. <3 CasillasYokeden dedi: En kolay, en güzel Canva tabii ki. Genişletmek için tıkla... Canva bir garip geldi ya askerlik durumu bile yok CV'lerde ben mi bulamadım.
snageX dedi: Canva. (Doğum gününüz kutlu olsun) Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. <3 Görkem Arayışı dedi: Canva güzel bence de. Mutlu yıllar Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. <3 CasillasYokeden dedi: En kolay, en güzel Canva tabii ki. Genişletmek için tıkla... Canva bir garip geldi ya askerlik durumu bile yok CV'lerde ben mi bulamadım.
C CasillasYokeden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 1.506 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #7 Attacksaw dedi: Canva bir garip geldi ya askerlik durumu bile yok CV'lerde ben mi bulamadım. Genişletmek için tıkla... Biraz kurcalarsan ufak bir düzenlemeyle kendin de ekleyebilirsin. Özgürlüğe imkan veriyor.
Attacksaw dedi: Canva bir garip geldi ya askerlik durumu bile yok CV'lerde ben mi bulamadım. Genişletmek için tıkla... Biraz kurcalarsan ufak bir düzenlemeyle kendin de ekleyebilirsin. Özgürlüğe imkan veriyor.
T tempZ Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 5.090 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #8 Overleaf, diğer çoğu seçenekten daha profesyonel görünüm elde edersiniz.